WordPress.org

Profiles

TambelaLen

Profile picture of TambelaLen
  • Member Since: April 7th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Dbase backup email not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am new to this plugin. Thanks for your help, Leonard

    11 months ago

  • Posted a reply to "Dbase backup email not working", on the site WordPress Support Forums:
    The reply to posts is working. We don't have other plug-ins that generate email.

    11 months ago

  • Created a topic, Dbase backup email not working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "styling title", on the site WordPress Support Forums:
    That worked. Thanks! A nice feature for the future would be if the styling of…

    11 months ago

  • Posted a reply to "styling title", on the site WordPress Support Forums:
    ps, I had a syntax error and moved the ';' to the end of each…

    11 months ago

  • Created a topic, styling title, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Great plugin, Outstanding support, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    that didn't work- My spacing was compressed. The first item is each line is the…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Petra- you are going to be sure I'm just making this stuff up. FYI, I've…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    it is working with new posts only. It is displaying the widget when I try…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Petra --> It is WORKING <-- Just not in the Chrome browser. Firefox and IE…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Good morning Petra - No change. The edit didn't hurt anything, but the widget is…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    WordPress auto updated yesterday from 3.9.1 to 3.9.2 <?php /** * API for creating dynamic…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Petra - uninstall WPRP Update 20-12 theme install WPRP errors on activation: WordPress database error:…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    hmmm, so one other note: My theme (Twenty Twelve) has an update available, but I've…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Oh and when I delete the WP Related Post plugin, the error does not persist.…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Petra - Yes, it did work for an evening and sorry I didn't mention it,…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Petra. The site is Tambela.com/blog I don't see an attachment option on this…

    12 months ago

  • Posted a reply to "php error displaying widget on new posts page", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Petra. The site is Tambela.com/blog I don't see an attachment option on this…

    12 months ago

  • Created a topic, php error displaying widget on new posts page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Feature Request: Login Lockdown Whitelist", on the site WordPress Support Forums:
    I am not finding WP Security >> User Login >> Login Whitelist or any other…

    12 months ago

  • Created a topic, error on activation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "setup errors - undefined index & headers already exist", on the site WordPress Support Forums:
    worked great! Thanks so much for taking time to reply.

    2 years ago

  • Created a topic, setup errors - undefined index & headers already exist, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago