WordPress.org

Profiles

Takkemike

Profile picture of Takkemike
  • Member Since: December 7th, 2012
  • @takkemike on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Very effective, on the site WordPress.org Forums:
    Very good alternative in case your qTranslate installa…

    1 day ago

  • Posted a reply to Choose between widgets on language, on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved! This worked: <?php $currentlang = pll_current_language();?> <?php if ( $currentlang == 'nl' )…

    1 week ago

  • Created a topic, Choose between widgets on language, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, It seemed not too difficult to do, but I'm run…

    1 week ago

  • Created a topic, Pretty much all you need, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin extends the basic WordPress features like …

    1 month ago

  • Created a topic, Really helpful, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin really helps improving your SEO. Highly re…

    1 month ago

  • Posted a reply to breadcrumb not working, on the site WordPress Support Forums:
    Pretty soon after posting this topic, the following code got it working. (It may be…

    3 years ago

  • Created a topic, Remove images form posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to breadcrumb not working, on the site WordPress Support Forums:
    Wow, that's a pretty drastic change! Thank you very much. Also for the tips. I'll…

    3 years ago

  • Created a topic, breadcrumb not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Links and css not showing with MAMP, on the site WordPress Support Forums:
    Getting close now :) Thank you for the support!

    4 years ago

  • Posted a reply to Links and css not showing with MAMP, on the site WordPress Support Forums:
    Partly solved… I bluntly put the missing image in a browser and copied the path…

    4 years ago

  • Posted a reply to Links and css not showing with MAMP, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe it's good to add that the folder I put the WordPress sites in are…

    4 years ago

  • Posted a reply to Links and css not showing with MAMP, on the site WordPress Support Forums:
    Did you mean whether they have a class? If so, yes the do. Also I…

    4 years ago

  • Posted a reply to Links and css not showing with MAMP, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Just tried this and immediately had to re-login. (The imputfields for WordPress were yellow…

    4 years ago

  • Created a topic, Links and css not showing with MAMP, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago