Profiles

  • Member Since: February 19th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Form shows error upon submission, but appears to really be going through, on the site WordPress.org Forums:
    That makes sense. Thanks for continuing to work on this. I really appreciate how you…

  • Posted a reply to Form shows error upon submission, but appears to really be going through, on the site WordPress.org Forums:
    They look like automated spam to me, primarily for random products and services, mostly unrelated…

  • Posted a reply to Form shows error upon submission, but appears to really be going through, on the site WordPress.org Forums:
    I have the plugin installed on two sites I manage, both of which have very…

  • Posted a reply to Form shows error upon submission, but appears to really be going through, on the site WordPress.org Forums:
    I'm glad to hear that. Comment spam is an ongoing challenge.

  • Posted a reply to Form shows error upon submission, but appears to really be going through, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for fixing so promptly. And thanks for the plugin, I really like it. I…

  • Created a topic, Form shows error upon submission, but appears to really be going through, on the site WordPress.org Forums:
    When I tested the contact form after updating from 11.…

  • Posted a reply to Boldface no longer working in this theme, on the site WordPress.org Forums:
    .

  • Posted a reply to Boldface no longer working in this theme, on the site WordPress.org Forums:
    Glad to hear Vega is not abandoned. I haven't noticed any compatibility issues thus far…

  • Posted a reply to Boldface no longer working in this theme, on the site WordPress.org Forums:
    Oops, while boldfacing didn't work when I switched to Twenty Twenty, it did work when…

  • Created a topic, Boldface no longer working in this theme, on the site WordPress.org Forums:
    In posts created in Classic Editor (which is all posts…

  • Posted a reply to How to make all boxes the same height?, on the site WordPress.org Forums:
    I like that, though I added this 'margin-bottom: 0px !important; }' to '`@media screen and…

  • Posted a reply to How to make all boxes the same height?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes! That worked! (though I reduced the bottom margin to 0px so there wouldn't be…

  • Created a topic, How to make all boxes the same height?, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to make all boxes a fixed height, regardl…

  • Posted a reply to Most of Yoast SEO panel in Edit POst not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply. It looks like it was something about the plugin after all,…

  • Created a topic, Most of Yoast SEO panel in Edit POst not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Sometime after 12/29/21 and before 1/3/22, almost all …

  • Posted a reply to How to hide cache options for widgets, on the site WordPress.org Forums:
    I don't think we need ESI for the site, so I turned it off. IMO,…

  • Created a topic, How to hide cache options for widgets, on the site WordPress.org Forums:
    I am working on a site that will never need widget cac…

  • Posted a reply to Wordfence flags changed file in plugin, then says plugin doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    This issue appeared to e resolved for awhile, but now it is occurring again. Can…

  • Posted a reply to Embedded JS fusebox mp3 player does not display, on the site WordPress.org Forums:
    Email support provided a solution - thank you!

  • Created a topic, Embedded JS fusebox mp3 player does not display, on the site WordPress.org Forums:
    Ever since the update to version 2.0.22, javascript mp…

  • Created a topic, Screenshot is of Premium version, not OK, on the site WordPress.org Forums:
    Since your own site says mega menu integration is only…

  • Created a topic, Link to demo of premium version in WordPress.org description, on the site WordPress.org Forums:
    Is that allowed?

  • Posted a reply to Video Embed Shortcodes No Longer Work, on the site WordPress.org Forums:
    5 days! That is completely unacceptable. We have a launch scheduled for the day after…

  • Posted a reply to Backups stopped working on password-protected site, on the site WordPress.org Forums:
    BackWPup has already had my 5-star review for a long time, but I updated it…

  • Created a topic, My favorite backup plugin – use it on many sites, on the site WordPress.org Forums:
    I manage many sites, and this has been my favorite bac…

  • Created a topic, [BackWPup - WordPress Backup Plugin] Everything I want in a backup plugin, plus a few things I didn’t even think of, on the site WordPress.org Forums:
    I’ve tried many backup plugins, but this one is …

  • Posted a reply to Backups stopped working on password-protected site, on the site WordPress.org Forums:
    I set that up so long ago I forgot how I did it (though it…

  • Created a topic, Backups stopped working on password-protected site, on the site WordPress.org Forums:
    I have a site with basic htaccess password protection.…

  • Created a topic, Question re: external backup storage management, on the site WordPress.org Forums:
    If I set a backup job to upload to external storage su…

  • Created a topic, JSM’s Force SSL plugin creating unnecessary Wordfence alerts, on the site WordPress.org Forums:
    Attention, plugin author: Your plugin is creating unne…

  • Posted a reply to Wordfence flags changed file in plugin, then says plugin doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    I'm glad you were able to pinpoint the cause. I look forward to the WF…

  • Posted a reply to Wordfence flags changed file in plugin, then says plugin doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    I have already described exactly the circumstances under which this issue occurs, and what I…

  • Created a topic, Wordfence flags changed file in plugin, then says it doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    For years, I have been receiving Wordfence "Modified p…

  • Posted a reply to Front page section anchor not working in responsive menu, on the site WordPress.org Forums:
    I did not find anything about these section IDs in the documentation for the free…

  • Posted a reply to Front page section anchor not working in responsive menu, on the site WordPress.org Forums:
    That is not my website, and your answer has nothing to do with my question.…

  • Created a topic, Front page section anchor not working in responsive menu, on the site WordPress.org Forums:
    I want a custom link on my navigation menu to the Test…

  • Posted a reply to Unable to open file for reading., on the site WordPress.org Forums:
    @flinty2000 Worked for me too! Thank you SO much! I monitored the process in FTP,…

  • Posted a reply to Premium version causes critical error, on the site WordPress.org Forums:
    We also had this happen upon update from 4.8.10 > 4.8.11. I hope we don't…

  • Posted a reply to Custom excerpts not working, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, OK - changing "Widget Excerpt Mode" from "Trimmed Content" to "Default Excerpt" did enable…

  • Posted a reply to Wordfence notice “Trying to access array offset on value of type bool”, on the site WordPress.org Forums:
    The error is exactly as I previously pasted above (directly from the log file), and…

  • Created a topic, Great for getting Media Library to recognize files uploaded via FTP, on the site WordPress.org Forums:
    My client had dozens of audio files uploaded via FTP t…

  • Posted a reply to Navigation menu icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    As I said above, I deactivated all plugins, and the problem remained, so I don't…

  • Posted a reply to Custom excerpts not working, on the site WordPress.org Forums:
    Seriously??! A magazine theme that doesn't support custom excerpts on archive pages? That makes no…

  • Created a topic, Custom excerpts not working, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't this theme support custom excerpts? Excerpts e…

  • Posted a reply to Navigation menu icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Any progress on this?

  • Created a topic, How to Edit Gallery, on the site WordPress.org Forums:
    How do I edit a gallery. We are using the Classic Edit…

  • Posted a reply to Navigation menu icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I installed the FontAwesome plugin, and now the navigation menu icons are showing. However, icons…

  • Posted a reply to Navigation menu icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated all of the plugins. It did not correct the issue. I suspect it…

  • Created a topic, Navigation menu icons not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    We recently installed this theme on our site, and ther…

  • Created a topic, Wordfence notice “Trying to access array offset on value of type bool”, on the site WordPress.org Forums:
    The Wordfence security plugin is logging the following…