WordPress.org

Profiles

synthview

  • Member Since: June 2nd, 2006
  • @synthview on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a new ticket, #43196, in Core Trac:
    wp-admin/upload.php media thumbnails are loaded in http despite all site ...

    4 months ago

  • Posted a reply to Accented letters encoding issue for select fields, on the site WordPress.org Forums:
    I’ve found the pipe technique and it does the job! Thanks

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    I’ve found there is a native way for CF7 to get the wanted result. Thanks…

    4 months ago

  • Posted a reply to Accented letters encoding issue for select fields, on the site WordPress.org Forums:
    and there is any way to differentiate between select > option text and value ?…

    4 months ago

  • Created a topic, Accented letters encoding issue for select fields, on the site WordPress.org Forums:
    Helo, and thanks for your great plugin I use often! To…

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    now print_r($args); echo $recipient; die; works! I see it bugs on when I have accented…

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    I’ve tried putting the new after or before the class and it crashes. It worked…

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    Well, with the classic hook it works now… I think I didn’t get the good…

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    my local server (Mamp) has php 5.5.3, does it matter?

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    if I uncomment I see this Fatal error: Class 'wpcf7_dynamic_mail_to_examples' not found in /xx/yy/zz/themes/velocita/functions.php on…

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    in fact I have the feeling the hook doesn’t fire.If I set a print_r and…

    4 months ago

  • Posted a reply to mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    this (emails cloaked addresses for this forum. By now I’m just testing for first 3…

    4 months ago

  • Created a topic, mail sent to default WP user, on the site WordPress.org Forums:
    Hello John, I’m sorry bothering you mbut after some …

    4 months ago

  • Created a topic, insert your own markers js breaks on firefox, on the site WordPress.org Forums:
    JS breaks the page on Firefox when I click "upload you…

    6 months ago

  • Posted a reply to Additional settings / Dom elements, on the site WordPress.org Forums:
    Ok maybe I know! it’s because I’m sending the form in a classic way (no…

    8 months ago

  • Posted a reply to Additional settings / Dom elements, on the site WordPress.org Forums:
    maybe it’s because I’ve set define('WPCF7_LOAD_JS', false); I’ve added <?php if ( function_exists( 'wpcf7_enqueue_scripts' )…

    8 months ago

  • Posted a reply to Additional settings / Dom elements, on the site WordPress.org Forums:
    I’ve updated to last WP install and all the plugins but no change :(

    8 months ago

  • Posted a reply to Additional settings / Dom elements, on the site WordPress.org Forums:
    tried on a local copy of the site with an alert('a'); inside the eventlistener, but…

    8 months ago

  • Created a topic, Additional settings / Dom elements, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, 1st of all thank you for your great plugin!!! I…

    8 months ago

  • Created a new ticket, #26831, in Core Trac:
    On post editing, cmd+clicking "preview" (to open in new window) makes ...

    4 years ago