WordPress.org

Profiles

swthate

Profile picture of swthate
  • Member Since: January 11th, 2007
  • Find me on:

  • Created a topic, Select Custom Post Type not showing my CPTs., on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Export Frozen", on the site WordPress Support Forums:
    Using version 2.0.5 sometimes works for me. Just make sure you have 2.0.5 on both…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Export Frozen", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. I absolutely love this tool. It's working perfectly on my local installations, but only…

    2 months ago

  • Posted a reply to "page template front page is misspelled", on the site WordPress Support Forums:
    Well it was a stupidly, easy fix. After renaming my template file to the correct…

    2 months ago

  • Created a topic, page template front page is misspelled, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Revolutionizing my "deployment", on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Change location of gallery within page", on the site WordPress Support Forums:
    Sadly no. I've been switched to some other projects and haven't thought of this one…

    4 months ago

  • Created a topic, WP SEO and hard-coded front-page content, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Conflict with Foundation 5?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Change location of gallery within page, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't upload featured image", on the site WordPress Support Forums:
    No, I haven't, but I did read this in another thread: (from mjshade) Hi, I…

    3 years ago

  • Created a topic, Can't upload featured image, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Unable to Set Feature Image after updating to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, I'm using Chrome. I've tested IE for some things, but haven't tried it for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Setting Featured Image hangs on saving", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue for me after updating to 3.5 It uploads the image, but then says…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Unable to Set Feature Image after updating to 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem right after the update. I'm not using any plugins at…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Different Categories in different Divs", on the site WordPress Support Forums:
    Second link worked like a charm. Thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, Different Categories in different Divs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Automatic WordPress Backup] Plugin Not Detecting The Bucket it Creates!", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. However, I created the bucket from the S3 side. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "comment_form function confusion!", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, wait, I think I figured it out. I was doing everything right, except for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "comment_form function confusion!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, that page does help a bit. I'm still having a little bit of trouble…

    3 years ago

  • Created a topic, comment_form function confusion!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Nitix Installation, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Created a topic, Installation not working, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

Plugins

  • Advanced Custom Fields

  • Yoast SEO