WordPress.org

Profiles

susb8383

Profile picture of susb8383
  • Member Since: October 12th, 2006
  • @susb8383 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to This field has syntax errors, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue. Right below the TO field it says "This field has…

    7 months ago

  • Created a topic, Still being Supported?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Visual Editor won't work after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    You didn't read my post carefully. This is not a bug that happens going to…

    2 years ago

  • Created a topic, Visual Editor won't work after upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin: Petfinder Listings, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Upgrading from 2.2.2, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Wrong Category Still Works, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Process Running: wp-includes/class-read.php, on the site WordPress Support Forums:
    Well..this is interesting. That class-read.php file has a modified date of 11/3/2008 at 6:25 pm.…

    6 years ago

  • Posted a reply to Process Running: wp-includes/class-read.php, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I haven't gone that far but...I did see the file class-read.php. But when I…

    6 years ago

  • Created a topic, Process Running: wp-includes/class-read.php, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Error -- get_link.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Ah! I think the problem is in the theme itself and is related to my…

    6 years ago

  • Posted a reply to Error -- get_link.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Just tried clearing my browser cache. No change.

    6 years ago

  • Posted a reply to Error -- get_link.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Well I upgraded to WP 3.0.1 and that still didn't fix it. Same error. This…

    6 years ago

  • Posted a reply to Error -- get_link.php not found, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Nope, that didn't do it. I deactivated all my plugins and I see get…

    6 years ago

  • Created a topic, Error -- get_link.php not found, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Fast and Secure Contact Form] Server errors following recent upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I got the same error. But then when I went to my plug-ins page in…

    6 years ago

  • Created a topic, Bug with Resetting Password, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to Broken post.php / post-new.php, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, this seems to be happening all over. I found it under another thread because…

    7 years ago

  • Posted a reply to Blank posts page, on the site WordPress Support Forums:
    Well, never did figure out the cause. But I fixed it by 1. exporting the…

    7 years ago

  • Posted a reply to Blank posts page, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, can't edit or add new posts with 2.9.2. I tried…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Fast and Secure Contact Form] Optional E-Mail and Name field instead of required, on the site WordPress Support Forums:
    Aha, figured out the redirect problem. Even though the default is index.php, it looks like…

    7 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Fast and Secure Contact Form] Optional E-Mail and Name field instead of required, on the site WordPress Support Forums:
    Redirect isn't working for me. I have 'Enable redirect after the message sends' checked. I…

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Robots Meta] View Source Gives Blank Page, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Alternate Header/Footer for different pages in the blog, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same question and I found someone's post about how to do it:…

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: PS Auto Sitemap] Future Enhancement, choice to not show categories, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to PS Auto Sitemap, on the site WordPress Support Forums:
    Jim, I think the step you are missing is to put the id of your…

    7 years ago

  • Posted a reply to WP 2.5 Post Slugs, on the site WordPress Support Forums:

    8 years ago

  • Posted a reply to Restricting Custom SQL by Category Not Working, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, figured it out myself. Would have been a very easy question for someone to…

    10 years ago

  • Created a topic, Restricting Custom SQL by Category Not Working, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to Turn off BR filter..., on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to throw in my 2 cents about why being able to turn off…

    10 years ago

  • Posted a reply to how to get listed on google?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, more to add. I'm using this Google sitemap plug-in that builds your sitemap and…

    10 years ago

  • Posted a reply to Page Cannot Be Found (permalink not working), on the site WordPress Support Forums:
    Aha! Figured it out! Turns out only the posts that were under a certain category…

    10 years ago

  • Posted a reply to Page Cannot Be Found (permalink not working), on the site WordPress Support Forums:
    Ok, changed protection on my .htaccess to 666, clicked on update permalinks, changed protection back.…

    10 years ago

  • Posted a reply to Page Cannot Be Found (permalink not working), on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm.. I'm using 2.04. Tried clearing my cache; no difference. Tried deleting and recreating my…

    10 years ago

  • Created a topic, Page Cannot Be Found (permalink not working), on the site WordPress Support Forums

    10 years ago