WordPress.org

Profiles

  • Member Since: August 9th, 2012
  • Find me on:
  • Created a topic, Litespeed plugin in multisite not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hello When I activate the plugin on my multisite site…

    5 months ago

  • Created a topic, it works perfectly!!, on the site WordPress.org Forums:
    I tried a couple of redirect plugins but this was the …

    6 months ago

  • Posted a reply to Country is not detected!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have written to the email you say, you can tell me if it…

    6 months ago

  • Posted a reply to Country is not detected!, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, thanks for answering. Yes I do.

    6 months ago

  • Posted a reply to Country is not detected!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! same problem here, I get this error: * Country is not detected! Activate GeoIP…

    7 months ago

  • Posted a reply to x-qc-cache:miss at first test then hit, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed I have enabled crawler as it says here https://www.litespeedtech.com/support/wiki/doku.php/litespeed_wiki:cache:lscwp:configuration:crawler But it is not…

    2 years ago

  • Created a topic, x-qc-cache:miss at first test then hit, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I have done a test with gtmetrix and I have seen …

    2 years ago

  • Posted a reply to Image optimisation error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed, It seems that I had an error with the quick.cloud User API Key,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Image optimisation error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed, thank you for responding. No, I don't use cpguard. I have tried to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Image optimisation error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed, How you said I turn these ips on whitelist at cloudflare. Also I'd…

    2 years ago

  • Posted a reply to Image optimisation error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @stanleylitespeed My RN is: AVYRRTYM Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, Image optimisation error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I can't find a way to optimize the images.... If I …

    2 years ago

  • Created a topic, [ShortPixel Image Optimizer] Combine images using CSS sprites, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! I have done a gtmetrix test on a website and…

    2 years ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[ShortPixel Image Optimizer] Serve resources from a consistent URL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Frank add_filter('autoptimize_filter_imgopt_noptimize','imgopt_excl'); function imgopt_excl() { // return a comma-separated list of images to exclude…

    2 years ago

  • Posted a reply to Serve resources from a consistent URL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Alex Thank you, Regards

    2 years ago

  • Created a topic, [ShortPixel Image Optimizer] Serve resources from a consistent URL, on the site WordPress.org Forums:
    Hi We have done some tests on gtmetrix and we miss thi…

    2 years ago

  • Created a topic, Optimize images in Autoptimize changes logo website, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using the ShortPixel plugin combined with…

    2 years ago

  • Posted a reply to Label is displayed before image product,Could it be changed to be seen after?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thank you very much for your time, I have contacted them, I will let…

    5 years ago

  • Posted a reply to Label is displayed before image product,Could it be changed to be seen after?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just sent you an email, Thank you very much Regards

    5 years ago

  • Posted a reply to Label is displayed before image product,Could it be changed to be seen after?, on the site WordPress.org Forums:
    I just have tried it in the storefront theme and put the label after the…

    5 years ago

  • Posted a reply to Label is displayed before image product,Could it be changed to be seen after?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dima Holovnia, thank you for answering so quickly. I would prefer (If it is…

    5 years ago

  • Created a topic, Label is displayed before image product,Could it be changed to be seen after?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. This plugin is cool, it's just what I needed! But…

    5 years ago

  • Created a topic, Duplicate product problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I hope you can help me. I have noticed that as…

    5 years ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs display "/Page 1", on the site WordPress.org Forums:
    Thanks imhakanarslan t worked for me!!

    5 years ago

  • Posted a reply to change color X icon, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Catapult_Themes It works perfect!

    5 years ago

  • Created a topic, free shipping coupon, on the site WordPress.org Forums:
    Hello I can not create a free shipping coupon in the o…

    5 years ago

  • Created a topic, Perfect!!, on the site WordPress.org Forums:
    just what I needed

    5 years ago

  • Posted a reply to Woocommerce roles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Matt Watson Thank you very much for replying so quickly. The plugin is perfect…

    5 years ago

  • Created a topic, Woocommerce roles, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I wondered if it works with WooCommerce roles. Th…

    5 years ago

  • Created a topic, block access the dashboard /wp-admin/, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I wonder if is possible to block access to dashbo…

    5 years ago

  • Created a topic, hide woocommerce settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I Can't hide woocommerce settings from shop manage…

    5 years ago

  • Posted a reply to Product quick edit not showing correctly, on the site WordPress.org Forums:
    Solved It was a problem with the upgrade of another plugin

    5 years ago

  • Posted a reply to Breadcrumbs display "/Page 1", on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem You can change the language elimiar or at least? Thank…

    5 years ago

  • Created a topic, Product quick edit not showing correctly, on the site Support:
    Hi I just upgraded to woocommerce 2.6.4, and from that…

    5 years ago

  • Posted a reply to Hide Updates, on the site Support:
    Hi Frank Bueltge thanks for answering. At end I solv…

    5 years ago

Plugins