WordPress.org

Profiles

Cleopatra

Profile picture of Cleopatra
  • Member Since: January 8th, 2012
  • @surfichick on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, So simple yet so powerful, on the site WordPress.org Forums:
    Pretty sure i'm not using it to it's full potential bu…

    2 months ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for getting back to me :)

    7 months ago

  • Created a topic, Plugin could not be activated because it triggered a fatal error., on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Won't work since WP update, on the site WordPress Support Forums:
    Adding the custom field wpautop > false to each individual post fixes it. But that…

    8 months ago

  • Created a topic, Won't work since WP update, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Great plugin, frustrating updates, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to http error after WP update, on the site WordPress Support Forums:
    Re-installed the plugin, tried to run bulk smush, fail. My site is now https, so…

    2 years ago

  • Created a topic, Miles for UK users, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to http error after WP update, on the site WordPress Support Forums:
    Hey David Crikey it has been a while! I opted for optimising images before uploading…

    2 years ago

  • Created a topic, http error after WP update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, w3c Validation errors aplenty, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Simple but slick, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, alt attribute on thumbnails?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Permalinks /%postname%/ results in error 404 with integrated wordpress blog, on the site WordPress Support Forums:
    Hey there final htaccess code i used is the section quoted above :)

    5 years ago

  • Posted a reply to Permalinks /%postname%/ results in error 404 with integrated wordpress blog, on the site WordPress Support Forums:
    Turns out i was being a complete plum! I uploaded wordpress folder from running it…

    5 years ago

  • Posted a reply to Image positioning not behaving as it should? within a post, on the site WordPress Support Forums:
    vtxyzzy Thanks ever so much for taking a look. That did the trick, it also…

    5 years ago

  • Created a topic, Image positioning not behaving as it should? within a post, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Permalinks /%postname%/ results in error 404 with integrated wordpress blog, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago