WordPress.org

Profiles

supervinnie40

Profile picture of supervinnie40
  • Member Since: October 22nd, 2009
  • @supervinnie40 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Tooltip list not showing all of them, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, - All tooltips are published and the date was set in the past…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Tooltip list not showing all of them, on the site WordPress.org Forums:
    http://www.detailingwiki.org/detailing-miscellaneous/common-used-abbreviations/# Even after all this time (freaking 8 months!!! :O ). They still don't show…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Only works on PHP 5.6 and lower, no customer service, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin works fine, but only on php 5.6 or lower. D…

    3 months ago

  • Posted a reply to Form not showing in preview or on the website, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks mate. I did recieve your e-mail now. But it didn't show any link to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Form not showing in preview or on the website, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks mate, but I haven't received any mail, and I have no clue how to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Form not showing in preview or on the website, on the site WordPress.org Forums:
    I've created a ticket. Like I said, i tried a lot of things. Like turning…

    3 months ago

  • Created a topic, Form not showing in preview or on the website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The form I've created isn't showing on the webpag…

    3 months ago

  • Posted a reply to Slider Fails to Load, on the site WordPress Support Forums:
    Did this really get resolved? I don't read about any solution and I'm having the…

    3 months ago

  • Created a topic, A request for an improvement, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Brakes the login form and password retrieval, on the site WordPress Support Forums:
    Seeing as the amount of members I have, I'm not gonne take the risk. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to HTTPS instead of HTTP after update, on the site WordPress Support Forums:
    Am I a developer? Should I be the one that fixes a problem in a…

    4 months ago

  • Posted a reply to HTTPS instead of HTTP after update, on the site WordPress Support Forums:
    And yet, the entire website has no function, whatsoever that uses HTTPS, and yet your…

    4 months ago

  • Posted a reply to HTTPS instead of HTTP after update, on the site WordPress Support Forums:
    That's the thing, everything is set to give http, and not https. I've forced Nextscripts…

    4 months ago

  • Created a topic, HTTPS instead of HTTP after update, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Brakes the login form and password retrieval, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Thank you for sending out an untested update, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Shows up in search results, on the site WordPress Support Forums:
    Seeing as the level of support of this plugin is zero, I decided to go…

    8 months ago

  • Created a topic, Please translate properly!!!!, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Scheduled post not going on Facebook, on the site WordPress Support Forums:
    In 2 situations it says: [2016-03-01 08:09:40] - [Skipped]- User ID 3 can't autopost (please…

    9 months ago

  • Created a topic, Scheduled post not going on Facebook, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Tooltip list not showing all of them, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Empty search page, even though it says "XX results found", on the site WordPress Support Forums:
    Another Edit: I edited out the first mentioning of search_query in Search.php, but I left…

    9 months ago

  • Created a topic, Use excerpts and/or featured image, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Empty search page, even though it says "XX results found", on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Breaks images, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Shows up in search results, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    Everything working perfectly with the random plugin!! Great. Any chance you know what was wrong…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    https://wordpress.org/themes/wikiwp/ Edit, just noticed that is was updated recently. Doesn't really matter, because I only…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    No luck with that last bit of code :( Also tried to search all files…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    No luck on that last code :(

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    Yes its free, but I don't know if the author is still very active. Last…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    Did exactly what you said: $args_add = array(); break; // Unrecognized value of 'redirect_to' =>…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the late reply. Gonna try it now.

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    I'm familiar with PHP and can upload directly to the site. Even with all plugins…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    Correction: It seems switching themes DOES work. For some reason I often get the same…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    You seem to be online right now. So I'll deactivate all plugins and switch theme…

    10 months ago

  • Posted a reply to Show excerpt?, on the site WordPress Support Forums:
    I'll have a look. Me myself don't have the skills to actually make this.

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    I go to post #2. (I left post #1 unpublished so you can check via…

    10 months ago

  • Posted a reply to Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums:
    Just tried your 2 links and then wiped the cache (chrome) and tried the 2…

    10 months ago

  • Created a topic, Show excerpt?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Keep getting the same post, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Keeps showing the same post, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Lightbox not working, on the site WordPress Support Forums:
    I forgot to mention, disabling all other plugins is plugin-problem-solving 101. Already tried that. Turned…

    1 year ago

  • Created a topic, Lightbox not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Possible to disable elements on mobile view?, on the site WordPress Support Forums:
    td.redigeren a .image { background-image: url('images/redigeren.png'); background-repeat: no-repeat; height: 144px; width: 144px; margin-left: auto; margin-right:…

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible to disable elements on mobile view?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply Martin! Downside of your solution is that it will actually remove…

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible to disable elements on mobile view?, on the site WordPress Support Forums:
    Bump. 4 days and no reply?

    2 years ago

  • Created a topic, Possible to disable elements on mobile view?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Redirect not working after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I understand that you have more to do than surf this support section the whole…

    3 years ago

  • Posted a reply to Redirect not working after upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding Cais. But: - more than 2 months ago I opened this topic…

    3 years ago