WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

SubLo

Profile picture of SubLo
  • Member Since: May 14th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, Live.HuffingtonPost.com Support, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Embed Huffing Post Video into Posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Broken Feeds Since WP upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    OK. After a ton of hairpulling, I think I figured it out. I went through…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Broken Feeds Since WP upgrade to 3.5.1", on the site WordPress Support Forums:
    I had some problems with w3 total cache right after the upgrade. It took down…

    2 years ago

  • Created a topic, Broken Feeds Since WP upgrade to 3.5.1, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks - Redirects to Homepage - Can't Resolve", on the site WordPress Support Forums:
    So here's another thing. For the last 24 hours, I haven't slept because I could…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Blog Loading too slow", on the site WordPress Support Forums:
    Oh boy. Are you hosted on a Windows box or Linux? Sounds like Windows/IIS based…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Blog Loading too slow", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I'm going to assume it's some flavor of *NIX and Apache/HTTPD you're running. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks - Redirects to Homepage - Can't Resolve", on the site WordPress Support Forums:
    Jesus Christmas! I FIXED IT finally!!!!!!!!! w00t! It's all thanks to this post: http://strangelyperfect.tv/11622/wordpress-permalinks-generated-but-not-redirected/ After…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Blog Loading too slow", on the site WordPress Support Forums:
    Are you self hosted? Your own server?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Permalinks - Redirects to Homepage - Can't Resolve", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the prompt reply. Yeah. I tried that. The problem still exists unfortunately.

    3 years ago

  • Created a topic, Permalinks - Redirects to Homepage - Can't Resolve, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago