WordPress.org

Profiles

studio544

Profile picture of studio544
  • Member Since: April 27th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Privately Published Pages with Woo Commerce", on the site WordPress Support Forums:
    After testing the privately published option on another test site, I discovered that this does…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Privately Published Pages with Woo Commerce, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Auto Update to 4.1.2 failed", on the site WordPress Support Forums:
    Folders are set at 0755 and files at 0644. I had updated the default WordPress…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Auto Update to 4.1.2 failed", on the site WordPress Support Forums:
    I may have found a possible cause with this issue. The owner of the site…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Auto Update to 4.1.2 failed", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @wslade! I have tried downloading the update and uploading the file in question. While…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Auto Update to 4.1.2 failed", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about that. I will remember to post separately next time. The site in question…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Auto Update to 4.1.2 failed", on the site WordPress Support Forums:
    We are also having an issue with the auto update of 4.1.2 failing to install.…

    1 month ago

  • Created a topic, Available Shortcode?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Subscriber User Groups", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks for letting me know. I'll keep it in mind for future projects.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Subscriber User Groups", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. No luck on this end as I never heard back from the developer and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "What server settings?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. I just figured it out after digging further into your support forum and noticed…

    7 months ago

  • Posted a reply to "What server settings?", on the site WordPress Support Forums:
    I keep getting a Build Interrupt error every time I try to backup one of…

    7 months ago

  • Created a topic, Subscriber User Groups, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Submission Form Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. We appreciate it. Hopefully it will be something you can figure out. If not,…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Submission Form Issue", on the site WordPress Support Forums:
    No problem. Here you go: Testimonials page Thanks for looking into this.

    9 months ago

  • Created a topic, Submission Form Issue, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Sidebar widgets not displaying with JetPack Mobile Theme", on the site WordPress Support Forums:
    I tried it again and it still does not work. You can see that I…

    2 years ago

  • Created a topic, Sidebar widgets not displaying with JetPack Mobile Theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack Mobile Theme Customization", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I just activated the Jetpack Mobile theme in a client's WordPress site today and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestions. I'll see what I can do but there are a lot…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I noticed the same thing. I tried changing the permalinks structure and it did…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I ran some more tests on this and put the <li>links on the same…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    That's interesting. I'm not sure how the "about-hairloss-solutiions" got in the URL but I have…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. Here you go. http://hairlosssolutionsnow.com You'll see the 3 bulleted text links in the right…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    It's just a regular WordPress page contained on the same site as the text widget.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestion but it still didn't work. It just goes to the correct…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Anchor tags in text widget not working", on the site WordPress Support Forums:
    Here's an example: In the text widget: <a href="http://mysite.com/faqs#started/"><li>How do I get started?</a></li> And on…

    2 years ago

  • Created a topic, Anchor tags in text widget not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "how do i delete an entry from WP-CRM", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I see that now. For some reason, the first set of users I created…

    2 years ago

  • Posted a reply to "how do i delete an entry from WP-CRM", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same question about deleting people within the WP-CRM plugin. I've been entering…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] NOT ready for prime time", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the suggestion about Online Backup for WordPress. I will have to check it…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] NOT ready for prime time", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, you would think the author would be monitoring the posts since this does not…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] NOT ready for prime time", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks flippertie. I actually deleted the latest version of ezpz and reinstalled an older version…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] NOT ready for prime time", on the site WordPress Support Forums:
    I also have EZPZ installed on over 10 sites and always thought I was protected…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Job Manager - email confirmation not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I figured out how to get the email confirmation to work. You need to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Job Manager - email confirmation not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I am having the exact same issues mentioned by Ingrid. When I test a…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Job Manager] General question about how to display job listings", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I think I found the answer to my question at this link: http://pento.net/2011/02/20/job-manager-howto-customizing-the-job-list/. The…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Job Manager] General question about how to display job listings, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] Backup not working on new version", on the site WordPress Support Forums:
    I just checked my email account and see that the automated backups have been working…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] Backup not working on new version", on the site WordPress Support Forums:
    I just updated to the latest version of the plugin (12.01.24) and ran a Background…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] Backup not working on new version", on the site WordPress Support Forums:
    Dear EZPZ, Do we need to unistall the 12.01.16 version and try to find an…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: EZPZ One Click Backup] Backup not working on new version", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue as Alison. I tried to do a manual backup…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack Stats not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I just got back. I am using IE8 but also tested it in Firefox…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack Stats not working", on the site WordPress Support Forums:
    It's still not working for me. I installed the latest update of 1.2.1 but the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Jetpack Stats not working", on the site WordPress Support Forums:
    I have had the same issue since yesterday with some of my sites after installing…

    4 years ago

  • Created a topic, NextGEN Gallery issues with posts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Discussion Module missing after installing WP 3.1.2", on the site WordPress Support Forums:
    Got it. Thank you so much! It was driving me bonkers!!

    4 years ago

  • Created a topic, Discussion Module missing after installing WP 3.1.2, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago