WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 25th, 2009
  • Location: Nigeria
  • Website: patchworkoftips.com
  • Find me on:
  • Created a topic, Google Adsense on Woocommerce, on the site WordPress.org Forums:
    Hi guys. Just as sites like Amazon sell adverts on the…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Works pretty well., on the site WordPress.org Forums:
    Loves it

    1 month ago

  • Posted a reply to AMP support, on the site WordPress.org Forums:
    @iamkingsleyf you're welcome

    1 month ago

  • Posted a reply to AMP support, on the site WordPress.org Forums:
    @iamkingsleyf Work around: copy the content of easy-table-of-contents/assets/css/screen.min.css to your AMP stylesheet. Remove all !important…

    1 month ago

  • Posted a reply to AMP not support, on the site WordPress.org Forums:
    @ikiterder Please were you able to find a work around for this? Mine isn't working…

    2 months ago

  • Posted a reply to AMP compatible that is easy to use, on the site WordPress.org Forums:
    Please is there any special setting to get it working for AMP? Mine isn't working…

    2 months ago

  • Posted a reply to Managing inactive and default themes, on the site WordPress.org Forums:
    I use a desktop theme and a separate mobile theme. Is there a way to…

    2 months ago

  • Posted a reply to action_scheduler_run_queue event, on the site WordPress.org Forums:
    @brainiac @julianperez Thanks for both tips. they worked

    2 months ago

  • Posted a reply to PHP imagick “module not installed, or disabled” message, on the site WordPress.org Forums:
    I just installed Imagick on my VPS and I'm still getting this error message

    2 months ago

  • Posted a reply to Disable autoinjection of stars in blog posts, on the site WordPress.org Forums:
    🤣🤣🤣. With change comes the need to adapt/adjust. I've adapted. Lol. I'm sticking with the…

    3 months ago

  • Posted a reply to Disable autoinjection of stars in blog posts, on the site WordPress.org Forums:
    Noted. Thanks 😊 P.S: I love the new design

    3 months ago

  • Created a topic, Disable autoinjection of stars in blog posts, on the site WordPress.org Forums:
    With version 2.6.4 or so, it was possible to turn off …

    3 months ago

  • Posted a reply to Change “reviewCount” to “ratingCount”, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot. Hopefully Google reindexes my site and puts the snippets back on again…

    3 months ago

  • Created a topic, Change “reviewCount” to “ratingCount”, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed that my snippets from the plugin have a…

    3 months ago

  • Posted a reply to Increase width of sidebar, on the site WordPress.org Forums:
    @ryanr14 Thanks a lot man. It worked

    4 months ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache delete cache automatically – not working, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko Well it's not sir. It never has. I hit the purge all cache button…

    4 months ago

  • Posted a reply to W3 Total Cache delete cache automatically – not working, on the site WordPress.org Forums:
    I'm surprised this issue still persists years after I moved on from w3 Total cache.…

    4 months ago

  • Created a topic, Increase width of sidebar, on the site WordPress.org Forums:
    Please how can I modify the width of the sidebar and m…

    4 months ago

  • Created a topic, Works just fine, on the site WordPress.org Forums:
    What can I say. it does exactly what I want it to with…

    5 months ago

  • Posted a reply to CSS Missing?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the update @britner. Seems to be working fine at the moment

    5 months ago

  • Posted a reply to CSS Missing?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot

    5 months ago

  • Posted a reply to CSS Missing?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same issue too. Some emails have the CSS and some are missing…

    5 months ago

  • Created a topic, Plugin Works As Described, on the site WordPress.org Forums:
    Easy to use and works as described. I wish we could us…

    5 months ago

  • Posted a reply to Flat Shipping Rate Based On Additional Item In Cart, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Thank you so much. It works! You're the best man.😊😊🙌

    5 months ago

  • Posted a reply to Flat Shipping Rate Based On Additional Item In Cart, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Huge thanks for the tip. Unfortunately what your tip does is to charge $10…

    5 months ago

  • Posted a reply to Flat Shipping Rate Based On Additional Item In Cart, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc 👍👍. I think I'll have a friend who's a developer look into it as…

    5 months ago

  • Posted a reply to Flat Shipping Rate Based On Additional Item In Cart, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc hey I'm not saying the plugin doesn't work. Rather I'm still figuring out how…

    5 months ago

  • Posted a reply to Flat Shipping Rate Based On Additional Item In Cart, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Thanks man. Currently testing the 30 day trial version and no luck yet. Still…

    5 months ago

  • Posted a reply to Flat Shipping Rate Based On Additional Item In Cart, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Actually I went through it last night and this morning and unfortunately the two…

    5 months ago

  • Posted a reply to Email and Phone number missing in customer e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Here you go. Thanks ### WordPress Environment ### WordPress address (URL): https://www.xxxxx.com Site address…

    5 months ago

  • Created a topic, Flat Shipping Rate Based On Additional Item In Cart, on the site WordPress.org Forums:
    Please does an exhaustive list of how to use the [qty]…

    5 months ago

  • Posted a reply to Email and Phone number missing in customer e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Thanks a lot man. I really appreciate the assistance

    5 months ago

  • Posted a reply to Email and Phone number missing in customer e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Meanwhile I turned off Boutique child theme and reverted to StoreFront and the email…

    5 months ago

  • Posted a reply to Email and Phone number missing in customer e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    @serafinnyc Done. Post was sent to moderation though

    5 months ago

  • Created a topic, Email and Phone number missing in customer e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    So I'm setting up a simple shopping site for my sister…

    5 months ago

  • Posted a reply to Google Search Console: Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Thanks

    9 months ago

  • Posted a reply to Google Search Console: Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter could you give us an example of replacing all featured images with just one…

    9 months ago

  • Posted a reply to Google Search Console: Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter *sighs* reuploading images in 147 posts is something I just don't think I have…

    9 months ago

  • Created a topic, Google Search Console: Image size smaller than recommended size, on the site WordPress.org Forums:
    I just got an alert that Google has a problem with 147…

    9 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter Thanks a lot sir. You've been most helpful sir :)

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter Please do you by any chance know of a way to run a quick…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter So I edited the post and deleted display:inline from all images and it's working…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter That style rule doesn't appear in my AMP template. Looks like it's being auto…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter I've also just noticed that this issue doesn't affect all posts on the site.…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter For long should I leave it up sir? The issue also affects Google's AMP…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter I've updated it to v1.0.1. You can check now

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    With the latest versions of Jetpack and AMP plugins installed and lazy loading turned off…

    10 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    Jetpack 6.9 just came out and I thought it would fix this issue so I…

    10 months ago

  • Posted a reply to v1.0 has broken Jetpack stats tracking, on the site WordPress.org Forums:
    Phew! This explains a lot. I thought I had been hit with another google penalty.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Some Images Not Loading Version 1.0, on the site WordPress.org Forums:
    @westonruter Thanks for the feedback sir. I think I'll just wait for jetpack to fix…

    11 months ago