WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 31st, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Url on some pages not working after activating Complianz plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Review left ;-)

    3 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin and it’s functionality are great !!! The su…

    3 months ago

  • Posted a reply to Yoast sitemap error 500-520 only on page_sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, we use Litespeed Cache plugin. I will investigate more. Thank you.

    3 months ago

  • Posted a reply to Yoast sitemap error 500-520 only on page_sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Thank you for your reply. On Google Search Console it says that the sitemap…

    3 months ago

  • Posted a reply to Yoast sitemap error 500-520 only on page_sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for the assistance. I removed the code in .htaccess but didn't solve…

    4 months ago

  • Posted a reply to [Yoast SEO] Yoast sitemap error 500-520 only on page_sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jeroen, Thank you for your support. I tried several suggestion that I read on…

    4 months ago

  • Posted a reply to Yoast sitemap error 500-520 only on page_sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jeroen, Thank you for your reply. The url that isn't working is http://inasiatravel.com/page-sitemap.xml It…

    4 months ago

  • Created a topic, Yoast sitemap error 500-520 only on page_sitemap.xml, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Since few days page-sitemap.xml of my websi…

    4 months ago

  • Posted a reply to Url on some pages not working after activating Complianz plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Leon, Thank you very much for your kind and quick support. I tried option…

    4 months ago

  • Created a topic, Url on some pages not working after activating Complianz plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, After activating Complianz plugin I noticed…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimised mage are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    thank you for the great support ! Regards,

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimised mage are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, GTmetrix shows bunch of css and js from Litespeed that are not cookie-free :…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimised mage are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, at PageOptimization > CSS Settings is all enabled, including "Inline CSS Async Lib". Is…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimised mage are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I disable JS combine and even without Purge All picture reappeared. One information :…

    4 months ago

  • Posted a reply to Optimised mage are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I disabled Lazy load and Purge all. Problem persist.. pictures are not showing up in…

    4 months ago

  • Created a topic, Optimised mage are not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I am using LiteSpeed Cache 3.2. Visiting th…

    4 months ago

  • Created a topic, Not working on DIVI theme, on the site WordPress.org Forums:
    Tried on DIVI Theme and is not working at all

    8 months ago