WordPress.org

Profiles

stevland

  • Member Since: October 5th, 2011
  • @stevland on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Social Media Auto Publish not working. Can’t see any posts unless logged in!, on the site WordPress.org Forums:
    I am experiencing the same issue. I have reviewed my app settings: When I go…

    3 months ago

  • Posted a reply to NextGEN Basic Slideshow images not displaying at intended width, on the site WordPress Support Forums:
    In the event that this may help someone, I've come up with a hack to…

    3 years ago

  • Created a topic, NextGEN Basic Slideshow images not displaying at intended width, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to blank page, admin working, on the site WordPress Support Forums:
    Majklas, I've tried your code from an ssh shell, here's what it looked like: find…

    4 years ago

  • Created a topic, open_basedir restriction in effect, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to How to use common wordpress thumnail ? the_post_thumbnail, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Nigel, That code would be very handy, if you care to share the effort…

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: BackUpWordPress] Installation error: chmod 777 --> wp-content?!, on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind. It was really quite simple. If anyone else has this issue, it is an…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BackUpWordPress] Installation error: chmod 777 --> wp-content?!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago