WordPress.org

Profiles

stevesearer

Profile picture of stevesearer
  • Member Since: July 9th, 2010
  • Find me on:

  • Created a topic, Speeding up Media Tags with WP_Query, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "What code to use to display the tags in the front?", on the site WordPress Support Forums:
    The basic idea is to use get_the_term_list() with your attachment ID and the 'media-tags' taxonomy.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Display 'large' version of image on page", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Dan, I think you might have luck using the following, but replacing WIDTH and…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Multi-Column Taxonomy List] Implementing the plugin w/ a Dropdown Menu, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Multi-Column Taxonomy List] Limit by Hierarchy?", on the site WordPress Support Forums:
    I was looking into doing something similar and added the get_categories attribute 'parent' to the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0.2 and 3.0.3: You do not have sufficient permissions to access this page.", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue that you both are describing in addition to others.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Blog infected with malware", on the site WordPress Support Forums:
    Hey guys, so I think I may have gotten rid of whatever the problem was.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Blog infected with malware", on the site WordPress Support Forums:
    The problem came up again today, though I have been unsuccessful in identifying where the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Blog infected with malware", on the site WordPress Support Forums:
    Adam, you are correct with it being a MediaTemple issue. The link is here: http://weblog.mediatemple.net/weblog/category/system-incidents/1378-information-about-compromised-sites

    5 years ago

  • Posted a reply to "Blog infected with malware", on the site WordPress Support Forums:
    3) I also changed my password and instructed the other admins on my site to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Blog infected with malware", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same issue you are describing, but was able to find and get…

    5 years ago