WordPress.org

Profiles

stever777

  • Member Since: October 17th, 2006
  • @stever777 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Message gets sent but ajax loader keeps spinning, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here.

    2 months ago

  • Posted a reply to Ajax loader keeps spinning (Message gets sent ), on the site WordPress.org Forums:
    My Ajax loader keep spinning forever, but the message does NOT get sent. I had…

    2 months ago

  • Posted a reply to 4.8.1 hangs forever when user clicks “Submit”, on the site WordPress.org Forums:
    I re-downloaded CF7 4.8 and installed it and it's working fine again. Possible plugins I…

    4 months ago

  • Created a topic, 4.8.1 hangs forever when user clicks “Submit”, on the site WordPress.org Forums:
    Just upgraded to Contact Forms 7 4.8.1 and when users …

    4 months ago

  • Posted a reply to Mail not being set, on the site WordPress.org Forums:
    If you have WordPress configured to use its default mail sending routine, it can sometimes…

    10 months ago

  • Created a topic, FROM field with tag gets blanked if tag is blank, on the site WordPress.org Forums:
    I have a contact form configured to omit lines in whic…

    10 months ago

  • Created a topic, Email subject w/ tag gets blanked if tag is blank, on the site WordPress.org Forums:
    I have a contact form configured to omit lines in whic…

    10 months ago

  • Created a topic, Doesn’t work on 4.6.1, on the site WordPress.org Forums:
    Safe_mode worked great before I upgraded WordPress a f…

    12 months ago

  • Posted a reply to Backups not completing, even with 40Mb "split" size, on the site WordPress.org Forums:
    I went ahead and hacked around, disabled all warning messages, was able to successfully link…

    1 year ago

  • Posted a reply to Backups not completing, even with 40Mb "split" size, on the site WordPress.org Forums:
    I asked my ISP to recompile PHP with ZipArchive and it worked!!! YAY!!! Thank you…

    1 year ago

  • Posted a reply to Backups not completing, even with 40Mb "split" size, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Sorry for the radio silence. I was traveling. I have raised the WP_MEMORY_LIMIT to…

    1 year ago