WordPress.org

Profiles

steveknarf

Profile picture of steveknarf
  • Member Since: October 27th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "CSS Selectors", on the site WordPress Support Forums:
    that worked - thanks!

    1 year ago

  • Created a topic, CSS Selectors, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Widget Won't Drop Down to Show Settings, Format", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm. can you help me with my particular issue? :\ http://dev.sustainablehire.com/our-clients/ A lot of things…

    2 years ago

  • Created a topic, Widget Won't Drop Down to Show Settings, Format, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Not Receiving Email, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Job Manager] Message When No Jobs Are Listed", on the site WordPress Support Forums:
    that did it - thanks so much!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Job Manager] Message When No Jobs Are Listed", on the site WordPress Support Forums:
    No luck: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/content/23/8892523/html/wp-content/plugins/job-manager/frontend-jobs.php on line 153

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Job Manager] Message When No Jobs Are Listed", on the site WordPress Support Forums:
    I would like to change the message to this: We don't have any openings available…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Job Manager] Message When No Jobs Are Listed", on the site WordPress Support Forums:
    uh, editing this line crashed my site: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/content/23/8892523/html/wp-content/plugins/job-manager/frontend-jobs.php…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Job Manager] Message When No Jobs Are Listed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] LightBox No Longer Working", on the site WordPress Support Forums:
    Options > Effects tab.. the other plugin I installed must have tripped up this setting,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Lightbox does not shoe laarger images on website but does in "Manage ", on the site WordPress Support Forums:
    Having a similar problem - did you find a fix?

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] LightBox No Longer Working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] No Closing HTML tag?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, I found - and tried - this solution, but it did not help. Had…

    3 years ago

  • Posted a reply to "SimpleMap not showing map! HELP", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I actually deactivated WP-Super Cache, and everything went back to normal. I then installed…

    3 years ago

  • Posted a reply to "SimpleMap not showing map! HELP", on the site WordPress Support Forums:
    Related, I'm not sure, but within the plugin general settings in it states: You have…

    3 years ago

  • Posted a reply to "SimpleMap not showing map! HELP", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have wp-minify, and kinda at a loss here: :\ I've had similar response…

    3 years ago

  • Posted a reply to "SimpleMap not showing map! HELP", on the site WordPress Support Forums:
    Similar issues here - think. My map was working before, but now it will not…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Super Cache] No Closing HTML tag?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SimpleMap Store Locator] Premium support not showing up please help", on the site WordPress Support Forums:
    Similar problem. I've had SimpleMaps.. today I was prompted to upgrade, which I did via…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Remove "Title"", on the site WordPress Support Forums:
    thanks so much!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Remove "Title"", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Comprehensive Google Map Plugin] Remove "Title", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Error 101 - The connection was reset.", on the site WordPress Support Forums:
    strange. I've run the pingdom thing a few times, getting an average load time of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error 101 - The connection was reset.", on the site WordPress Support Forums:
    Chrome developer tools? And are you talking about suing some kind of caching plugin? Sorry,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error 101 - The connection was reset.", on the site WordPress Support Forums:
    Site I'm working on is: buckhornlodgemtbaldy.com GoDaddy said that everything was in order on their…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error 101 - The connection was reset.", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah. Other people on the site are experiencing the same thing. I'm perplexed.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Error 101 - The connection was reset.", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like this thread is about Chrome specifically, and an "Unknown error" code. I'm getting…

    4 years ago

  • Created a topic, Error 101 - The connection was reset., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Error 101 - The connection was reset., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "No locations found. Even after locations are added.", on the site WordPress Support Forums:
    I went with SimpleMap and it does what I'm looking for - thanks!

    4 years ago

  • Posted a reply to "No locations found. Even after locations are added.", on the site WordPress Support Forums:
    same issue - please help

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Change to Permalinks > Err 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)", on the site WordPress Support Forums:
    Disregard. Uninstalling FeedSmith plugin did the trick.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Err 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)", on the site WordPress Support Forums:
    Disregard. Uninstalling FeedSmith plugin did the trick.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Change to Permalinks > Err 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Err 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)", on the site WordPress Support Forums:
    PS. I actually just receive it when trying to access my RSS feed, /feed

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Err 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)", on the site WordPress Support Forums:
    Help! I'm receiving the same - just for my 'blog' page - and my ugly…

    4 years ago