WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 20th, 2007
  • @steve13565 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Does exactlly what I want, on the site WordPress.org Forums:
    For security reasons WordPress normally refuses to all…

    2 months ago

  • Posted a reply to Pointing Fingers Instead of Fixing Problems, on the site WordPress.org Forums:
    I did a little investigation of the post_metadata issue. So the coclusion is that Ninja…

    4 months ago

  • Posted a reply to Beutiful, not google reCAPTCHA does not work, on the site WordPress.org Forums:
    What's the problem? Google reCaptcha worked for me with this plugin. Later I read a…

    4 months ago

  • Created a topic, Pointing Fingers Instead of Fixing Problems, on the site WordPress.org Forums:
    I have researched an issue with submission export and …

    4 months ago

  • Posted a reply to Fails to authenticate, on the site WordPress.org Forums:
    As I said in a private message, I didn't realize that the authentication required a…

    5 months ago

  • Posted a reply to WordPress Images not displaying in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    The following is the top of the source ccode that Google Chrome sees. UTF-8 is…

    5 months ago

  • Posted a reply to WordPress Images not displaying in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    OK, here is the source code that Google chrome sees on my home page. I…

    5 months ago

  • Posted a reply to WordPress Images not displaying in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Let me see if this makes it past the editor. «meta charset="UTF-8" />

    5 months ago

  • Posted a reply to WordPress Images not displaying in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    This does not seem to be going through. Let me see if the following line…

    5 months ago

  • Posted a reply to Unable to get local issuer certificate (v2.0.3), on the site WordPress.org Forums:
    Oh, I have pop-ups disabled. Maybe there was a warning that I just did not…

    5 months ago

  • Created a topic, Fails to authenticate, on the site WordPress.org Forums:
    Will not authenticate with google. I keep pressing th…

    5 months ago

  • Posted a reply to Unable to get local issuer certificate (v2.0.3), on the site WordPress.org Forums:
    I have tried everything I can thing of to get 2.0.3 to authenticate with Google.…

    5 months ago

  • Posted a reply to WordPress Images not displaying in Chrome, on the site WordPress.org Forums:
    Well, here is the issue. The source code that is generated in Firefox, Internet Explorer,…

    5 months ago

  • Created a topic, Lots of shortcodes that add features not available from themes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme will not install, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the link you pointed to said there was a bad copy of the update…

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme will not install, on the site WordPress Support Forums:
    It would be interesting to see someone try the manual installation method that d4z_c0nt suggests.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Theme will not install, on the site WordPress Support Forums:
    The install zip file is obviously quite broken. I also had a child theme that…

    2 years ago

  • Created a topic, WordFence Security reports are a great added benefit, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Icons not showing, on the site WordPress Support Forums:
    I just noticed that SU released a new version. It had something to do with…

    3 years ago

  • Posted a reply to Icons not showing, on the site WordPress Support Forums:
    beet09, When you are viewing a web page that displays the font awesome icons, can…

    3 years ago

  • Posted a reply to Icons not showing, on the site WordPress Support Forums:
    Cynthia, You did not confirm that the issue is related to the use of https:…

    3 years ago

  • Posted a reply to Icons not showing, on the site WordPress Support Forums:
    In the interim, I figured out exactly what the problem was. I didn't realize you…

    3 years ago

  • Posted a reply to Icons not showing, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using https: instead of http:? These symbols are considered insecure content. I am…

    3 years ago

  • Posted a reply to Customize 404 page, on the site WordPress Support Forums:
    Telling me about the filter tc_404_content does not help me much. I want to get…

    3 years ago

  • Posted a reply to Thank-you, on the site WordPress Support Forums:
    Do you know that you are supposed to use the rows shortcode to enclose a…

    3 years ago

  • Created a new ticket, #1499, in Plugins Trac:
    wp-cache-phase2.php on line 96

    5 years ago

  • Created a topic, Performance of the stats.wordpress.com server, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Managing Comments From Dashboard, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago