WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: January 3rd, 2006
  • @stefan21 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to problem with images send to editor, on the site WordPress Support Forums:
    I present a workaround to that problem here: http://wordpress.org/support/topic/57713

    10 years ago

  • Posted a reply to 'send to editor' function for images doesnt work, on the site WordPress Support Forums:
    I present a workaround to that problem here: http://wordpress.org/support/topic/57713

    10 years ago

  • Posted a reply to image browser only sends text to editor, on the site WordPress Support Forums:
    I present a workaround to that problem here: http://wordpress.org/support/topic/57713

    10 years ago

  • Posted a reply to "Send to editor" does not work in IE/Firefox (Mac or windows), on the site WordPress Support Forums:
    I know found a good workaround to fix this "Send To Editor" problem: The reason…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Send to editor" does not work in IE/Firefox (Mac or windows), on the site WordPress Support Forums:
    I think I now now the reason for that strange behaviour: the "Send To Editor"…

    10 years ago

  • Created a topic, Style changes between wp 2.01 and wp 2.05, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to "Send to editor" does not work in IE/Firefox (Mac or windows), on the site WordPress Support Forums:
    very strange: I updated the js folder in wp-includes\js and tested the wordpress webapplication locally…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Send to editor" does not work in IE/Firefox (Mac or windows), on the site WordPress Support Forums:
    I think we should focus back to the origial question of ktula. I have the…

    10 years ago

  • Posted a reply to Image Upload Permissions Error, on the site WordPress Support Forums:
    my practical solution to this problem: I manually created upload folders via ftp for the…

    10 years ago

  • Created a topic, Login rejected with IE 6.0 and Privacy Settings set to Medium, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to Main page only ONE category posts please, on the site WordPress Support Forums:
    just copy the file into your plugin-folder and activate it as a wordpress-plugin in the…

    11 years ago

  • Posted a reply to thumbnails in WP2.0, on the site WordPress Support Forums:
    this post as well describes the same problem http://wordpress.org/support/topic/54549?replies=4

    11 years ago

  • Posted a reply to NO THUMBNAIL, on the site WordPress Support Forums:
    I have exactely the same problem and I desparately don't know how to fix that...

    11 years ago

  • Posted a reply to thumbnails in WP2.0, on the site WordPress Support Forums:
    Could anybody please help me,...?

    11 years ago

  • Created a topic, thumbnails in WP2.0, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to can not upload any files, on the site WordPress Support Forums:
    Ok... now I have installed MySQL 4.1 and everything works... perhaps the wordpress-guys will realease…

    11 years ago

  • Posted a reply to can not upload any files, on the site WordPress Support Forums:
    I use MySQL version 5.0, i am not sure whether wordpress uses InnoDB or MyISAM,...…

    11 years ago

  • Posted a reply to can not upload any files, on the site WordPress Support Forums:
    Could please anybody help me with that?

    11 years ago

  • Created a topic, can not upload any files, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago