WordPress.org

Profiles

starsunflower

Profile picture of starsunflower
  • Member Since: March 14th, 2009
  • @starsunflower on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Pinterest count not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Ok that makes sense. Thanks!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Pinterest count not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Do you know why the counter would work on the images counter of the alternate…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Pinterest count not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Hello! I did clear the cache and still no counter. Any other ideas? I could…

    4 months ago

  • Created a topic, Pinterest count not displaying, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Periods or character in url causing problem, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, [Plugin: Youtube Channel Plugin] Thumbnail Width Declaration Ignored, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to install multisite when a domain hasn't been pointed to the server yet", on the site WordPress Support Forums:
    Side Note: My partner just discovered wpml.org, which may be worth looking at for this…

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to install multisite when a domain hasn't been pointed to the server yet", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I guess I'm not being clear with my question. I can see the site…

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to install multisite when a domain hasn't been pointed to the server yet", on the site WordPress Support Forums:
    Oh I see. I've edited my hosts file when using Synergy a couple of years…

    6 years ago

  • Posted a reply to "How to install multisite when a domain hasn't been pointed to the server yet", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for the response! I'm not running a windows server, and don't have…

    6 years ago

  • Created a topic, How to install multisite when a domain hasn't been pointed to the server yet, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Elegant Grunge & Photoblog", on the site WordPress Support Forums:
    I accidentally made the entire block of code link to the image. Sorry. Let's try…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Elegant Grunge & Photoblog", on the site WordPress Support Forums:
    I am not a php person, but would like to mention a lil' bug that…

    7 years ago