WordPress.org

Profiles

STARfishOZ

Profile picture of STARfishOZ
  • Member Since: June 21st, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Ninja forms: Ajax submit only return a json string", on the site WordPress Support Forums:
    I solved this problem through putting wp_head and wp_footer in header and footer. Some of…

    6 months ago

  • Posted a reply to "NextGEN 2.0.27 + CKEditor 4.0 - attach to post icon not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. It helped.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Social Login not showing on my theme", on the site WordPress Support Forums:
    Did that, that's why I don't know what to do :( Thanks for helping

    2 years ago

  • Posted a reply to "insert button not working: solution", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having same problem. It's not working. If I set the shortcode myself - it…

    2 years ago

  • Created a topic, Social Login not showing on my theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Login not showing on my theme", on the site WordPress Support Forums:
    Omg, yes. sorry)) And thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, Social Login not showing on my theme, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Login Icons not appearing", on the site WordPress Support Forums:
    Its' funny, because i fixed the problem, but now i have another website and i…

    2 years ago

  • Posted a reply to "MailPress sending Test mail, but Per Post, Weekly, Monthly mails are not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem and I have about 6 subscribers and it's not sending…

    2 years ago

  • Posted a reply to "New images won't show in the gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry guys, there was no screenshot. http://clip2net.com/s/5p0FFo You see, thumbnail is activated, but it's not…

    2 years ago

  • Created a topic, New images won't show in the gallery, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Slideshow Gallery] slideshow does not appear", on the site WordPress Support Forums:
    How did he solved his problem? I have the same problem. No errors, nothing showing…

    2 years ago

  • Created a topic, Social Login Icons not appearing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago