WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 10th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    @bartj Its working, ver 2.31.2! Now that my hosting provider enabled the mime_content_type function its…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    @bartj - OK my hosting enabled the mime_content_type function. Did you want me to test…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    @bartj I looked on your site for ver 2.30.2 but its not listed. Only 2.30.1…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    @bartj Hi - there were no errors showing in 2.30.0 when I reverted back to…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - I can't disable all of the plugins that would be a small nightmare…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    An update. I reverted back to ver 2.30.0 and its working again. Emails are sending…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - so seems there is still a problem. I was able to send a…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - its working again with latest update! Thank you.

    4 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to revert back to when this plugin worked?

    4 months ago

  • Posted a reply to Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Still not working!

    4 months ago

  • Created a topic, Email not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Email is not sending after latest update. I tried a te…

    4 months ago

  • Posted a reply to Misconfigured server certificate (2), on the site WordPress.org Forums:
    An update. My hosting company fixed something. I don't know what yet. But email is…

    4 months ago

  • Posted a reply to I’m getting SMTP error, why can’t I find it?, on the site WordPress.org Forums:
    We all may be using Let's Encrypt for SSL? I just read in another post,…

    4 months ago

  • Posted a reply to I’m getting SMTP error, why can’t I find it?, on the site WordPress.org Forums:
    Getting the same error. Others are as well. Something is wrong with the plugin. Can't…

    4 months ago

  • Posted a reply to Misconfigured server certificate (2), on the site WordPress.org Forums:
    and I would add the SSL is not misconfigured. I have checked.

    4 months ago

  • Posted a reply to Misconfigured server certificate (2), on the site WordPress.org Forums:
    Watching this. Have been getting the same problem/error now. Update problem? Misconfigured server certificate. This…

    4 months ago

  • Created a topic, What a mess! Avoid this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin doesn't work right. Completely messed up m…

    6 months ago

  • Created a topic, Does not display properly on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I can't get it to display/size correctly on mobile. I'…

    8 months ago

  • Posted a reply to Emails not being sent after update, on the site WordPress.org Forums:
    Hi - yes it is working now! Thank you!

    1 year ago

  • Posted a reply to Emails not being sent after update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I'll update and let you know if it fixes. Cheers.

    1 year ago

  • Created a topic, Emails not being sent after update, on the site WordPress.org Forums:
    Updated yesterday to latest version and now emails are…

    1 year ago

  • Created a topic, Outcomes no email address shown, on the site WordPress.org Forums:
    Just wondering if anyone knows what it means when in "…

    1 year ago

  • Created a topic, Works great!, on the site WordPress.org Forums:
    Very handy and has been working well!

    1 year ago

  • Posted a reply to Shows and plays unlisted video, on the site WordPress.org Forums:
    No I can't. I had to change things so that the unlisted video would not…

    1 year ago

  • Posted a reply to Doesn’t work with Swarmify, on the site WordPress.org Forums:
    Just following up on this. I haven't had a reply back in a week. Please…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t work with Swarmify, on the site WordPress.org Forums:
    Does not work with Swarmify SmartVideo. The first vide…

    1 year ago

  • Posted a reply to no local pickup shipping method, on the site WordPress.org Forums:
    An update - I had to add a new shipping zone for local pickup to…

    1 year ago

  • Posted a reply to no local pickup shipping method, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Joey - thanks. Your suggestion is helpful. Problem I see now is the "local…

    1 year ago

  • Posted a reply to no local pickup shipping method, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Joey - thank you for the reply. I took a couple screenshots. Hope this…

    1 year ago

  • Created a topic, no local pickup shipping method, on the site WordPress.org Forums:
    If I set up local pickup shipping zone, and enable loc…

    1 year ago

  • Created a topic, Shows and plays unlisted video, on the site WordPress.org Forums:
    Is there an option or fix so that unlisted videos do n…

    1 year ago

  • Posted a reply to Flow Flow not working again, on the site WordPress.org Forums:
    No input at all??? Need some answers please.

    2 years ago

  • Created a topic, Flow Flow not working again, on the site WordPress.org Forums:
    Flow Flow not working again. Updates with errors. Auth…

    2 years ago

  • Created a topic, Autoptimize not working with MetaSlider, on the site WordPress.org Forums:
    Upon updating to WP 5.3, MetaSlider stopped working. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Stopped working latest WP update, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. It showed errors with "Autoptimize" caching plugin. I disabled it and…

    2 years ago

  • Created a topic, Stopped working latest WP update, on the site WordPress.org Forums:
    Slider doesn't show now after WP update. Blank area wh…

    2 years ago

  • Posted a reply to elementor left side not working, on the site WordPress.org Forums:
    So I found Black Studio TinyMCE Widget was causing Elementor to not work for me.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Widgets greyed out, not loading, on the site WordPress.org Forums:
    I have 41 plugins installed. Turned them all off and one by one tested. I…

    3 years ago

  • Created a topic, Causes Elementor to not load, on the site WordPress.org Forums:
    Latest version of Elementor stopped working. Greyed ou…

    3 years ago

  • Posted a reply to elementor left side not working, on the site WordPress.org Forums:
    I don't even have woocommerce or that plugin installed and I have the same problem.…

    3 years ago

  • Created a topic, Widgets greyed out, not loading, on the site WordPress.org Forums:
    The widgets are greyed out and the loading circle just…

    3 years ago

  • Created a topic, Worked great!, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you.

    3 years ago

  • Created a topic, Simple and fast, on the site WordPress.org Forums:
    Works well. Simple. Would like to see control for wher…

    3 years ago

  • Posted a reply to Avada theme and Elementor posts in sidebar and footer, on the site WordPress.org Forums:
    The only way to stop this from happening is to disable the sidebar on the…

    3 years ago

  • Created a topic, Avada theme and Elementor posts in sidebar and footer, on the site WordPress.org Forums:
    I posted about this before but don't see an answer. So…

    3 years ago

  • Created a topic, Yoast SEO and Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Any plans to make Elementor compatible with Yoast SEO?…

    3 years ago

  • Posted a reply to Post ends up in sidebar as well and footer, on the site WordPress.org Forums:
    You can see the problem here https://visibledark.ca/sadr-gamma-cygni-region/ With sidebar active it puts posts into it…

    3 years ago

  • Created a topic, Post ends up in sidebar as well and footer, on the site WordPress.org Forums:
    Been trying Elementor. One problem I found, with Avada…

    3 years ago

  • Created a topic, Not combining CSS files, on the site WordPress.org Forums:
    Performing some tests via online such as Pingdom, etc,…

    4 years ago

  • Created a topic, Mixed content errors, on the site WordPress.org Forums:
    Getting mixed content error warnings when this is inst…

    4 years ago