WordPress.org

Profiles

sstowell

  • Member Since: August 9th, 2010
  • @sstowell on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Division by Zero Error, on the site WordPress.org Forums:
    Another "me too" SiteGround hosted, Weaver Xtreme, get six lines per day in the php…

    4 months ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    Good plan :-)

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    FYI I just noticed that the Postie success message for my test did NOT display…

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    OK! all seems well with Postie 1.8.7 using Socket: it now connects on my host…

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    OK, thank you!

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    I am ignorant of the ettiquette for WP plugins: I did not expect settings to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated 1.8.5 then renamed the Postie directory in plugins, then UPLOADED & extracted the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    I'll try this previous version: thank you.

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    Pretty sure that Sockets are not supported on SiteGround based on previous Chat, but I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    FYI: requested & got updated to PHP7, but that does not change the Postie problem.

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if the cURL version is here in the version_number array value, or is…

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, cURL is my setting. I tried sockets but the TEST CONFIG fails with sockets,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    These settings fail to connect with the mail server when I test the config. The…

    1 year ago

  • Created a topic, Postie plugin stopped recognizing valid users, on the site WordPress.org Forums:
    Emails to postie mail account used to work, but now it…

    1 year ago