Profiles

  • Member Since: July 26th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Loading failed, on the site WordPress.org Forums:
    @musilda can you please check?

  • Posted a reply to Loading failed, on the site WordPress.org Forums:
    Same Problem! please help!

  • Posted a reply to Update spits out code, on the site WordPress.org Forums:
    same here....

  • Posted a reply to x-sendfile not working, on the site WordPress.org Forums:
    and i found this in the logs: AH01071: Got error 'PHP message: WordPress-Datenbank-Fehler Unknown system…

  • Posted a reply to x-sendfile not working, on the site WordPress.org Forums:
    there are two: - - at the beginning and end. best springstoff

  • Posted a reply to x-sendfile not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, it is now working again, but all the files look like this: --filename.zip-- why…

  • Created a topic, x-sendfile not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, x-sendfile is not working anymore,,, and we get …

  • Posted a reply to wooslider not working inside tables, on the site WordPress.org Forums:
    YES ! Thank you so much :-) that totally works!! best rainer

  • Posted a reply to wooslider not working inside tables, on the site WordPress.org Forums:
    the very strange thing is: i can see the missing slideshow when i am logged…

  • Created a topic, wooslider not working inside tables, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, I tried a lot to figure out how exactly this pro…