WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: May 2nd, 2004
  • @sportbiker on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Adding Technorati (with image) as a link, on the site WordPress Support Forums

    11 years ago

  • Posted a reply to No graphic header after installation, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem. Upon upgrading 1.2 to 1.5 the background images disappeared. I didn't touch the…

    12 years ago

  • Posted a reply to Trackback in WP 1.2, on the site WordPress Support Forums:
    Put me down for also having trackbacks do nothing in 1.2 . I've now tried…

    12 years ago

  • Posted a reply to Google_hilite question, on the site WordPress Support Forums:
    That looks more like it. I'll have to install it (but not today) and give…

    13 years ago

  • Posted a reply to Google_hilite question, on the site WordPress Support Forums:
    OIC. I got it to work but it's not what I was expecting. I thought…

    13 years ago

  • Posted a reply to Google_hilite question, on the site WordPress Support Forums:
    In WP 1.2 I turned on the Google_hilite plugin. Err, now what do I do…

    13 years ago

  • Posted a reply to Bookmarklet using Macintosh, on the site WordPress Support Forums:
    The code queries the useragent to see if it's Safari. I don't know enough about…

    13 years ago

  • Posted a reply to Bookmarklet using Macintosh, on the site WordPress Support Forums:
    The bookmarklet in WP 1.2 uses Javascript to test the browser, and if it ain't…

    13 years ago

  • Posted a reply to Separating link categories, on the site WordPress Support Forums:
    Doing this... #menu ul { margin-top: 0; padding-left: 0; margin-left: 0; list-style: none; color: #B54141;…

    13 years ago

  • Posted a reply to Separating link categories, on the site WordPress Support Forums:
    I looked at the layout.css file and see the menu section but it isn't obvious…

    13 years ago

  • Posted a reply to "Point you browser"?, on the site WordPress Support Forums:
    http://tangent.ceejaycee.net/wp-admin/upgrade.php generated this: Unable to connect, SSL_connect() failed: [627:error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:unknown protocol:s23_clnt.c:470: ]

    13 years ago

  • Posted a reply to "Point you browser"?, on the site WordPress Support Forums:
    404 :-(

    13 years ago

  • Posted a reply to "Point you browser"?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm stumbling through a 1.01 -> 1.2 upgrade. The ReadMe says, "Point your browser to…

    13 years ago

  • Posted a reply to Separating link categories, on the site WordPress Support Forums:
    make that: ...combinations of paragraph break and line break tags in the 'before' and 'after'...

    13 years ago

  • Posted a reply to Separating link categories, on the site WordPress Support Forums:
    My blog has three link categories and I'd like to put a space between each…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-config error?, on the site WordPress Support Forums:
    When I looked at those in wp-config.php they were already customized to my blog's name.…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-config error?, on the site WordPress Support Forums:
    I didn't set them up, the server admin did and they've been working fine. Why…

    13 years ago

  • Posted a reply to Problem with upload.php, on the site WordPress Support Forums:
    same problem here...it seems to upload fine, but the file doesn't appear in the target…

    13 years ago

  • Posted a reply to Static "like" pages, on the site WordPress Support Forums:
    I copied index.php, by trial and error stripped out the code that prints the blog…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-config error?, on the site WordPress Support Forums:
    All was well with my blog. I implemented the hivelogic trick in index.php to mask…

    13 years ago

  • Posted a reply to placing quicktags, on the site WordPress Support Forums:
    I tried it on Safari and Camino and no luck. Camino wouldn't even draw the…

    13 years ago

  • Posted a reply to placing quicktags, on the site WordPress Support Forums:
    OmniWeb 5.0, beta 6 (OS X). Lemme try Safari and see...

    13 years ago

  • Posted a reply to placing quicktags, on the site WordPress Support Forums:
    I've been clicking the insertion point where I want to tag to go, but the…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-people problem, on the site WordPress Support Forums:
    beginning and end seem to be in order. Next thing?

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-people problem, on the site WordPress Support Forums:
    Got past a prior problem (WP option "use hacks file" wasn't set to True. Now…

    13 years ago

  • Posted a reply to placing quicktags, on the site WordPress Support Forums:
    When I'm creating a new blog entry I do the hard work locally then copy…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-People, on the site WordPress Support Forums:
    1.0.1. The only modification I've made is to add sitemeter code to index.php.

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-People, on the site WordPress Support Forums:
    I do now have the file with your script copied into it but it didn't…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-People, on the site WordPress Support Forums:
    It looks like I messed up somewhere. In retracing my steps I couldn't find the…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-People, on the site WordPress Support Forums:
    The name in the database is just Mark, as it is in the test blog…

    13 years ago

  • Posted a reply to wp-People, on the site WordPress Support Forums:
    I'm experiencing a problem with wp-people. I d/l'd it about three days ago and installed…

    13 years ago

  • Posted a reply to "About me" hack, on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it looks like wp-people is more of what I'm looking for.

    13 years ago

  • Posted a reply to "About me" hack, on the site WordPress Support Forums:
    Wiki lists a hack named "Who Are You" that will create a bio page for…

    13 years ago

  • Posted a reply to Sitemeter, on the site WordPress Support Forums:
    Putting the code in after the validator code did the trick. One battle down, 325…

    13 years ago

  • Posted a reply to Sitemeter, on the site WordPress Support Forums:
    I'll try it after the validator code in the sidebar and see how it goes.…

    13 years ago

  • Posted a reply to Sitemeter, on the site WordPress Support Forums:
    (I don't see a post from a user named carthik)

    13 years ago

  • Posted a reply to Sitemeter, on the site WordPress Support Forums:
    It is a small box that appears at the bottom of the page. Look at…

    13 years ago

  • Posted a reply to Sitemeter, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not familiar enough with the structure of index.php to where I feel comfortable just…

    13 years ago

  • Posted a reply to Sitemeter, on the site WordPress Support Forums:
    I have the sitemeter javascript code that I want to add to my blog. I…

    13 years ago

  • Posted a reply to First step and I'm stuck!, on the site WordPress Support Forums:
    D'oh! :-)

    13 years ago

  • Posted a reply to First step and I'm stuck!, on the site WordPress Support Forums:
    nope. 404'd. The blog location is tangent.ceejaycee.net .

    13 years ago

  • Posted a reply to First step and I'm stuck!, on the site WordPress Support Forums:
    Chris at ceejaycee.net set me up with hosting (thanks!) and installed WordPress. I can log…

    13 years ago

  • Posted a reply to css libraries?, on the site WordPress Support Forums:
    I did take a look at the link and it was just what I wanted.…

    13 years ago