WordPress.org

Profiles

SpanishPoint

Profile picture of SpanishPoint
  • Member Since: March 19th, 2013
  • @spanishpoint on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to [pdb_list] not working, on the site WordPress Support Forums:
    NOTE: FYI---> I use the [pdb_list] in a number of different places and non of…

    7 months ago

  • Created a topic, [pdb_list] not working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Submenus on smaller devices / phones and small iPads does not work, on the site WordPress Support Forums:
    Can not find the [Custom menu]option.. Is there some other way of making sub menus…

    1 year ago

  • Posted a reply to Installed the plugin, theme is gone, on the site WordPress Support Forums:
    I think I have resolved this. Tried using another computer and i works. Also tried…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installed the plugin, theme is gone, on the site WordPress Support Forums:
    The Forum is now working but the menus are still not working. As an FYI,…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installed the plugin, theme is gone, on the site WordPress Support Forums:
    Now it appears that the forums do not work at all? I have tried deleting…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installed the plugin, theme is gone, on the site WordPress Support Forums:
    The plugin works with the forums but it changes the purchased plugin I'm using main…

    4 years ago

  • Posted a reply to Installed the plugin, theme is gone, on the site WordPress Support Forums:
    I am having a similiar problem in the "settings" area. I do not set the…

    4 years ago