WordPress.org

Profiles

spac3race

Profile picture of spac3race
  • Member Since: June 24th, 2013
  • @spac3race on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Post content missing, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, got it sorted, thank you. It was the PHP version running on the site.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Post content missing, on the site WordPress.org Forums:
    Have confirmed the code you included (php the_content...) and also moved it into the entry-content…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Post content missing, on the site WordPress.org Forums:
    "Schema.org Markup for Posts" is already disabled. Suggested memory change has been done but hasn't…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Post content missing, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, will take a look for the code. I have single.php before adding featured image…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Post content missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've installed the theme ok and been using it for…

    2 weeks ago

  • Created a topic, YouTube Feed, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to bring in a YouTube playlist that is…

    1 month ago

  • Posted a reply to No Featured Image showing on posts or pages, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I've applied this code and Featured Image is now showing on single post, but…

    1 month ago

  • Created a topic, .htaccess redirect setup questions, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to not working, on the site WordPress Support Forums:
    Ahhh ok thanks - will try that now. Shame that isn't mentioned!

    3 years ago

  • Posted a reply to not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi - I have the same issue. All (global) nofollow links work fine, but trying…

    3 years ago