WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 25th, 2015
  • Find me on:
  • Posted a reply to Pixel not firing?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I had adblock active, seems to work at the moment now.

    1 month ago

  • Created a topic, Pixel not firing?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the plugin, but I'm only seeing "pageview" …

    1 month ago

  • Created a topic, Just Awful, on the site WordPress.org Forums:
    No support, plugin barely works. Stay away!

    1 month ago

  • Created a topic, Automatic Ads not showing in article body, on the site WordPress.org Forums:
    HI, I've enabled automatic ads with your plugin, ads a…

    1 month ago

  • Posted a reply to Enable AJAX add to cart not working, on the site WordPress.org Forums:
    Not really sure, just kept reloading, emptied my cache, etc.

    2 months ago

  • Posted a reply to Your site isn’t ready to show ads, on the site WordPress.org Forums:
    It's been many days and I've requested review 4 times now. It's still saying "There…

    2 months ago

  • Created a topic, Your site isn’t ready to show ads, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Google is saying this code isn't found: <scri…

    2 months ago

  • Posted a reply to Enable AJAX add to cart not working, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed, please delete

    2 months ago

  • Created a topic, Enable AJAX add to cart not working, on the site WordPress.org Forums:
    "Enable AJAX add to cart buttons on archives" is not w…

    2 months ago

  • Posted a reply to The link you followed has expired., on the site WordPress.org Forums:
    I don't have any security plugin and I've been using this hosting (digital ocean) for…

    2 months ago

  • Created a topic, The link you followed has expired., on the site WordPress.org Forums:
    Trying to setup auto ads using this tutorial: https://…

    2 months ago

  • Created a topic, Emails not sending, on the site WordPress.org Forums:
    Woocommerce emails are not sending with the latest upd…

    2 months ago

  • Created a topic, Variations Showing Alphabetically, on the site WordPress.org Forums:
    After the latest update variations are showing alphatb…

    2 months ago

  • Posted a reply to Fatal error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I use Mailgun, would there be a conflict with that you think?

    3 months ago

  • Created a topic, Don’t like it, on the site WordPress.org Forums:
    Causes too much confusion. When I change a past order …

    3 months ago

  • Posted a reply to Serious downtime when updating or adding a product with 100+ variatsion, on the site WordPress.org Forums:
    Hi thanks for the help. I'm still having this issue. 1. I can't do this…

    3 months ago

  • Created a topic, Getting error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm getting this error I think it's from your plug…

    3 months ago

  • Created a topic, Fatal error, on the site WordPress.org Forums:
    Getting this error and emails not sending when activat…

    4 months ago

  • Created a topic, How to link the feed to google merchant center?, on the site WordPress.org Forums:
    You don't even explain how to do this in any of your t…

    4 months ago

  • Posted a reply to Media Library not loading when plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    I have the exact opposite error now, when I deactivate it the media library doesn't…

    4 months ago

  • Posted a reply to Products with many variations cause huge CPU spike, slow loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm getting the same exact issue with Digital Ocean. "his shouldn’t be a problem…

    4 months ago

  • Created a topic, Stop spamming my wordpress dashboard!, on the site WordPress.org Forums:
    Stop spamming my wordpress dashboard with that popup I…

    4 months ago

  • Created a topic, Serious downtime when updating or adding a product with 100+ variatsion, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure if it's my theme or woocommerce, I have a…

    4 months ago

  • Created a topic, A working demo would be nice, on the site WordPress.org Forums:
    A working demo would be nice

    4 months ago

  • Created a topic, Would buy the pro version but it’s garbage on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Would buy the pro version but it's garbage on mobile

    4 months ago

  • Created a topic, Didn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Stuck at 66% on "Compressing files as ZipArchive. Plea…

    4 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t even work?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry but I'm not sure what you're talking about. What is the tracking page? Update…

    4 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t even work?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've enabled all the option for now. No, I don't see any statuses in…

    4 months ago

  • Created a topic, Doesn’t even work?, on the site WordPress.org Forums:
    I installed this plugin, added the shortcode, went to …

    4 months ago

  • Posted a reply to Media Library not loading when plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks but not sure what you mean, do you mean on a new domain or…

    5 months ago

  • Created a topic, No variable product or per country, on the site WordPress.org Forums:
    Looks good but useless because it's not based on deliv…

    5 months ago

  • Created a topic, Does this work for variable products?, on the site WordPress.org Forums:
    Does this work for variable products? Meaning can i ch…

    5 months ago

  • Posted a reply to Media Library not loading when plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, yes I am. This is a live site though so I'm not very comfortable…

    5 months ago

  • Created a topic, Media Library not loading when plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, not sure if it's my theme or what but the media li…

    5 months ago

  • Posted a reply to Import Shipping Class, on the site WordPress.org Forums:
    Basically this is causing me to lose money. I had a customer order multiple items…

    7 months ago

  • Posted a reply to Import Shipping Class, on the site WordPress.org Forums:
    Actually I just found out these don't even work properly. let say I have two…

    7 months ago

  • Created a topic, Import Shipping Class, on the site WordPress.org Forums:
    For the column "Additional Shipping Charges Based on S…

    7 months ago

  • Created a topic, Not letting me change the style, on the site WordPress.org Forums:
    Please see the screenshot https://imgur.com/a/o3YV7SF

    7 months ago

  • Created a topic, ERROR for site owner: Invalid key type, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, why am I getting this error, any ideas? Thanks

    7 months ago

  • Created a topic, Parse error when generating feed, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting this error when trying to generate the fee…

    8 months ago

  • Created a topic, Difficult, on the site WordPress.org Forums:
    Incredibly difficult to use. Couldn't get it to work w…

    11 months ago

  • Created a topic, Great, on the site WordPress.org Forums:
    It's good and it's cheaper than alternatives like Yotp…

    11 months ago

  • Created a topic, Allow visitors to rate multiple items on one page, on the site WordPress.org Forums:
    Right now there is only 1 star rating for each post/pa…

    1 year ago

  • Created a topic, Still getting tons of spam, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm still getting tons of spam on only two product…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't work and gives all kinds of errors.

    1 year ago

  • Posted a reply to Add “product” column to order list, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, I found this article which explains how: https://www.mitchcanter.com/add-product-woocommerce-admin-columns/ Perfect. Still, I think it should…

    1 year ago

  • Created a topic, Add “product” column to order list, on the site WordPress.org Forums:
    As the title says, is there a way to add a "product or…

    1 year ago

  • Posted a reply to Ads not showing on new posts, on the site WordPress.org Forums:
    Strange, okay thanks for the help.

    1 year ago

  • Posted a reply to Ads not showing on new posts, on the site WordPress.org Forums:
    I am not running ad block. The ads show on Firefox for you?

    1 year ago

  • Posted a reply to Ads not showing on new posts, on the site WordPress.org Forums:
    Also I should mention, ads are not showing on FF, only Chrome and Edge for…

    1 year ago