WordPress.org

Profiles

  • Member Since: June 26th, 2015
  • Website: bitstudioweb.com
  • Find me on:
  • Posted a reply to Content of comments sidebar, on the site WordPress.org Forums:
    Ok @arisoft, thank you anyway.

    3 weeks ago

  • Created a topic, Content of comments sidebar, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I would like to know if it is possible in PRO vers…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Add Gallery total image count, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is ether any way to add a t

    1 month ago

  • Posted a reply to Browser cache and CloudFlare: Front page not updating, on the site WordPress.org Forums:
    The solution was the following: Browser cache (only for for HTML and XML): Set expires…

    1 month ago

  • Posted a reply to Browser cache and CloudFlare: Front page not updating, on the site WordPress.org Forums:
    @vmarko If I understand properly, front page cache should be cleared when adding a new…

    2 months ago

  • Posted a reply to Browser cache and CloudFlare: Front page not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @vmarko thank you for your answer. By refreshing browser I mean closing browser and…

    2 months ago

  • Created a topic, Browser cache and Cluodflafare: Front page not updating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I 'm currently using W3TC together with Cloudflar…

    2 months ago

  • Created a topic, Hosting OneSignal .js locally, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Daan, Somehow I ended up here by trying to host On…

    3 months ago

  • Posted a reply to No image when sharing link to WhatsApp only on Android, on the site WordPress.org Forums:
    @rafawhs, @vmarko, Sorry for not answering earlier. Yes, I’m using Autoptimize, I will try your…

    10 months ago

  • Posted a reply to No image when sharing link to WhatsApp only on Android, on the site WordPress.org Forums:
    Marko, Only page cache and browser cache was activated, but I tested disabling everything from…

    12 months ago

  • Posted a reply to No image when sharing link to WhatsApp only on Android, on the site WordPress.org Forums:
    Hey guys, any update on this? tx

    1 year ago

  • Posted a reply to No image when sharing link to WhatsApp only on Android, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, User Agent Groups are not enabled. The link is shared by using Android’s share…

    1 year ago

  • Posted a reply to No image when sharing link to WhatsApp only on Android, on the site WordPress.org Forums:
    Sure Marko, This is happening when sharing any link to WhatsApp from an Android device.…

    1 year ago

  • Created a topic, No image when sharing link to WhatsApp only on Android, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I noticed that since last W3TC update (0.9.7.3), …

    1 year ago

  • Posted a reply to Error on new post or saving post, on the site WordPress.org Forums:
    I’m sorry Fred, it was a client installation and I switched to W3TC. I will…

    1 year ago

  • Posted a reply to Error on new post or saving post, on the site WordPress.org Forums:
    No Fred, no rules for this installation.

    1 year ago

  • Posted a reply to issue in file size of, on the site WordPress.org Forums:
    It’s normal. Go to your backup software/plugin and exclude cache folder: Swift Performance Lite: ->Settings…

    1 year ago

  • Posted a reply to issue in file size of, on the site WordPress.org Forums:
    @ghina1, Cache are physical files that resides inside your WordPress installation. You might want to…

    1 year ago

  • Created a topic, Error on new post or saving post, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, When trying to add a new post, or save an existin…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    @gabyimagely, I filled the bug report, as detailed as possible. I appreciate your help, and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    @gabyimagely Sure I’m using a code from 2 years ago. And I also using codes…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I finally realized that this “[Not a valid template]” error is related with our…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    After doing a little bit of research, I realized that /nextgen-attach_to_post/preview/id--XXXX part included on that…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    Mihai, I understand where template file resides, which I don’t understand is where it's referenced…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    @mihaiimagely, I don’t completely understand where the old path is stored inside database. If I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Thumbnails randomly got bigger, on the site WordPress.org Forums:
    @gabyimagely Gaby, it doesn’t look like a shortocde thing, because if I open the wrong…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    @gabyimagely, Updating old inserted gallery by manually selecting the right template from drop down list…

    1 year ago

  • Posted a reply to Thumbnails randomly got bigger, on the site WordPress.org Forums:
    Mihai, I have my galleries organized this way: Each gallery has it’s own page which…

    1 year ago

  • Posted a reply to Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. This one is not working:

    1 year ago

  • Created a topic, Thumbnails randomly got bigger, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, For some reason some of gallery thumbnails becom…

    1 year ago

  • Created a topic, Legacy template bulk update on old posts, on the site WordPress.org Forums:
    I have a lot of old posts with a gallery attached usin…

    1 year ago

  • Posted a reply to Huge difference between mobile and desktop, on the site WordPress.org Forums:
    Yes they do. Some of my optimized sites went back to previous figures. But not…

    1 year ago

  • Posted a reply to autoptimize not differing css when critical path present, on the site WordPress.org Forums:
    I agree, but you know that clients likes to easily measure results and the big…

    1 year ago

  • Posted a reply to autoptimize not differing css when critical path present, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!. I’ll give it a try By the way, https://autoptimize.com/ dropped to 85 on…

    1 year ago

  • Posted a reply to autoptimize not differing css when critical path present, on the site WordPress.org Forums:
    On the last few days I started seeing a huge drop in mobile on many…

    1 year ago

  • Created a topic, Works perfect to bulk set first image of post as featured image, on the site WordPress.org Forums:
    There are a lot of plugins that claims to auto set fea…

    1 year ago

  • Posted a reply to gallery with individual pages for every picture, on the site WordPress.org Forums:
    @florian99, take a look ata this:

    2 years ago

  • Posted a reply to Gallery attach to post unusually slow, on the site WordPress.org Forums:
    No luck reseting options. Probably a fresh install could do the trick? I’ve been updating…

    3 years ago

  • Posted a reply to Gallery attach to post unusually slow, on the site WordPress.org Forums:
    Cais, some days ago I updated the plugin to latest version (I was using V2.2.3),…

    3 years ago

  • Created a topic, Gallery attach to post unusually slow, on the site WordPress.org Forums:
    I'm running the plugin with a database containing 2.00…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problems with custom CSS after update, on the site WordPress.org Forums:
    I finally ended up following your suggestion of adding CSS to under Gallery > Other…

    4 years ago

  • Posted a reply to Problems with custom CSS after update, on the site WordPress.org Forums:
    I was using .ngg-gallery-thumbnail from my child theme CSS file, and it worked fine until…

    4 years ago

  • Created a topic, Problems with custom CSS after update, on the site WordPress.org Forums:
    I have my galleries organized this way: Each gallery h…

    4 years ago