WordPress.org

Profiles

SonicxXx

  • Member Since: December 28th, 2013
  • @sonicxxx on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Need to turn from get_posts to get custom posts types, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, untill now it is an awesome plugin. I just need he…

    1 month ago

  • Posted a reply to Can’t add new timeout rule, on the site WordPress.org Forums:
    nvm, I replace the plugin with oldest version and works fine.

    2 months ago

  • Created a topic, Can’t add new timeout rule, on the site WordPress.org Forums:
    hi, whenever I tryed to add new rule and pressing add …

    2 months ago

  • Posted a reply to Redirect not working, on the site WordPress.org Forums:
    ok, I just made it like that wp_die( array( 'response' => 403 ) ); and…

    2 months ago

  • Created a topic, Redirect not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, prety nice plugin but now i'v got a problem with g…

    2 months ago

  • Posted a reply to Need help with checkbox “options”, on the site WordPress.org Forums:
    on classipress. it uses the custom post type and there are "sticky" ads. The code…

    2 months ago

  • Created a topic, Need help with checkbox “options”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, guys... fiew days ago I found that there is an awe…

    2 months ago

  • Created a topic, Get Permission to the Sticky Posts to all users, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'd like to get a permission to all users to the S…

    3 months ago

  • Posted a reply to Restrict the custom post type categories?, on the site WordPress.org Forums:
    We all still iterested

    6 months ago

  • Created a topic, Removing text, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, the Plugin is good but there still mistakes, like …

    6 months ago

  • Created a topic, [Contact Form 7] block an email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I’m receiving a tons of spamming from petrak…

    7 months ago

  • Created a topic, WARNING NOT WORKING ON DUPLICATE TITLES, on the site WordPress.org Forums:
    Just ruined my site with 16K ads. NOT WORKING WITH DUP…

    7 months ago

  • Created a topic, Disable useless mods on Apache, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, after few months of searching in google I came her…

    9 months ago

  • Created a topic, Service Temporarily Unavailable, on the site WordPress.org Forums:
    On all new uploated images I got this error "Service T…

    10 months ago

  • Posted a reply to Troubleshooting the HTML5 Video player, on the site WordPress.org Forums:
    OK, was the CDN... the video was on the CDN and all my images and…

    10 months ago

  • Created a topic, Troubleshooting the HTML5 Video player, on the site WordPress.org Forums:
    Whenever I'm logged in the video's showing normally bu…

    10 months ago

  • Posted a reply to HTML5 video not working, on the site WordPress.org Forums:
    The video is here. I'v tryed to put it with different formats but there is…

    10 months ago

  • Created a topic, Change email, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I want to change the deafult email only for WPForm…

    10 months ago

  • Posted a reply to HTML5 video not working, on the site WordPress.org Forums:
    My videos not working for non logged in users. If the'll loggin the video will…

    10 months ago

  • Posted a reply to html5: Video file not found, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue... the code is [evp_embed_video url="https://aggeliessex.gr/wp-content/uploads/2016/12/ZETA-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-SEX.mp4"]

    10 months ago

  • Posted a reply to Bad Google PageSpeed, on the site WordPress.org Forums:
    I have optimyze ALL images abaut 40K it takes abaut 1 week and no result…

    10 months ago

  • Posted a reply to Rating not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I have almost same issue but the stars are showing up only for loggedin users...…

    11 months ago

  • Posted a reply to term.php Problem, on the site WordPress.org Forums:
    nvm, I think it was some cache or minifying plugin issue... now it's all fixed…

    11 months ago

  • Posted a reply to wp-admin Login page not found, on the site WordPress.org Forums:
    BEST Way as say "esmi". worked for me by FTP and from phpMyAdmin not. Thanx…

    12 months ago

  • Created a topic, term.php Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, my term.php page is not showing correctly. it seem…

    12 months ago

  • Created a topic, How to attach slider to the header, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have an theme that uses the wp_get_attachment_im…

    1 year ago

  • Created a topic, Empty page on load csv file, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have export the ads with the "WP Smart Export" f…

    1 year ago