WordPress.org

Profiles

SMoslemi

Profile picture of SMoslemi
  • Member Since: August 6th, 2014
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Tag 2 Keywords", on the site WordPress Support Forums:
    Do You Have Sample .XML File For This Action?

    5 months ago

  • Posted a reply to "Tag 2 Keywords", on the site WordPress Support Forums:
    Check This Screenshot: http://goo.gl/dGfgau

    5 months ago

  • Created a topic, Tag 2 Keywords, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks :) I Can Check This.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, It's Not Working.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    I See This Page When I Use As Bulk Tagging: http://goo.gl/EKtr0F

    5 months ago

  • Created a topic, Grate!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Yohooooooo! My Problem Has Been Solved And Automatic Tagging In Now Active. But Bulk Tagging…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Dear Friend, I Will Test Automatic Tagging And Say Result For You. But, Bulk Tagging…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    for bulk tagging, plugin does not process post and tagging them.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    No I Haven't Any Err Msg.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Also, Bulk Tagging Tools Not Working After Update.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Devtard! Thanks For Develop New Version, But This Version Not Working With WpeMatico Plugin…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Not Working For New Post", on the site WordPress Support Forums:
    I Need To it In the fastest time please. When You Develop It? Can I…

    8 months ago

  • Created a topic, Does Not Working With WpeMatico, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, WordPress Media Filter, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Missing XML-page", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried resaving your permalink structure in the dashboard? Settings -> Permalinks I Have…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Missing XML-page", on the site WordPress Support Forums:
    I have this problem too, and any ways does not fix this problem. please help…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Does Not Work", on the site WordPress Support Forums:
    My Problem Is Solved. I Have another Problem. The Contents On Categories Does Not Redirect…

    11 months ago

  • Created a topic, Does Not Work, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Not Working For New Post, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Grate, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

Plugins

  • Automatic Post Tagger

    User rating

  • WP Pipes

    User rating