WordPress.org

Profiles

smccoy99

  • Member Since: December 27th, 2012
  • @smccoy99 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to media library files missing, on the site WordPress.org Forums:
    I am sorry, I haven't a clue how that could happen, it happened to me…

    2 months ago

  • Posted a reply to media library files missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Clayton, I am afraid I don't have a backup, and it would be expensive…

    3 months ago

  • Posted a reply to media library files missing, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for answering! The files are not in the uploads folder. I have them…

    3 months ago

  • Created a topic, media files (pictures) all gone, on the site WordPress.org Forums:
    All of my media files (pictures) are gone. www.stormy…

    3 months ago

  • Posted a reply to Multiple postie post, on the site WordPress Support Forums:
    I just tried sending another post (cron job disabled) and it posted on the blog…

    4 years ago

  • Created a topic, Multiple postie post, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Posted text doesn't break for new paragraph, on the site WordPress Support Forums:
    If I send it as html and have it set as html it works great!…

    5 years ago

  • Posted a reply to Posted text doesn't break for new paragraph, on the site WordPress Support Forums:
    It is set to "plain text". I tried a experiment with changing the email to…

    5 years ago

  • Posted a reply to Posted text doesn't break for new paragraph, on the site WordPress Support Forums:
    http://stormymonday.net/ look at the latest post. When I sent it via email, it looked like…

    5 years ago

  • Created a topic, Posted text doesn't break for new paragraph, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Run Postie on GoDaddy - error "Missing Configuration For Mail Server", on the site WordPress Support Forums:
    I changed the "server" from the one GoDaddy suppport told me to "pop.secureserver.net" and it…

    5 years ago

  • Posted a reply to Run Postie on GoDaddy - error "Missing Configuration For Mail Server", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much for responding! I added the port 110 and now when I…

    5 years ago

  • Created a topic, Run Postie on GoDaddy - error "Missing Configuration For Mail Server", on the site WordPress Support Forums

    5 years ago