WordPress.org

Profiles

slabbi

  • Member Since: August 2nd, 2013
  • @slabbi on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Extensions cannot be downloaded, on the site WordPress.org Forums:
    Found a solution ;) Used the WordPress plugin installer instead of the Foogallery plugin installer.

    1 month ago

  • Created a topic, Extensions cannot be downloaded, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have tried to download and activate some of the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Alt & description not saving after 1.9.32 update, on the site WordPress.org Forums:
    For 1.9.32 you can use these both files http://slabihoud.de/software/archives/wordpress/1_9_32fix.zip Unzip and overwrite /wordpress/wp-content/plugins/nextcellent-gallery-nextgen-legacy/admin/manage/class-ngg-abstract-image-manager.php and /wordpress/wp-content/plugins/nextcellent-gallery-nextgen-legacy/admin/class-ngg-options.php…

    1 month ago

  • Posted a reply to Alt & description not saving after 1.9.32 update, on the site WordPress.org Forums:
    For a quick fix, see https://wordpress.org/support/topic/alt-description-not-saving-after-1-9-32-update/

    2 months ago

  • Posted a reply to Bugfix: Saving backend options are working again, on the site WordPress.org Forums:
    In line 651 echo htmlspecialchars(stripslashes($options['thumbCode'])); is also not a good idea since it might add…

    2 months ago

  • Posted a reply to Bugfix: Saving backend options are working again, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem in admin\manage\class-ngg-abstract-image-manager.php line 105+: $description = isset ( $_POST['description'] ) ? sanitize_text_field( $_POST['description'])…

    2 months ago

  • Created a topic, Bugfix: Saving backend options are working again, on the site WordPress.org Forums:
    There is a nasty bug in admin\class-ngg-options.php li…

    2 months ago

  • Created a topic, Moved back from NextGEN 2.x. Works great., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums:
    After becoming more and more annoyed because of the thousands of bugs that NextGEN 2.x…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums:
    When moving the mouse over the window that should contain the elements to select the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, first bug seems to be fixed: I removed while (ob_get_level() > 0) { ob_end_clean();…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums:
    There is another problem which I haven't recognized before because you have to insert a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums:
    I tried everything. Joking aside, I can send you a login so you can check…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums:
    Nope. I use Catch Everest on my site and checked it with following themes: Twenty…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums:
    I have checked most of the steps. I wonder why there is an extra break.…

    3 years ago

  • Created a topic, Not showing thumbnail in WordPress editor, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not display image when editing a post in edit-box., on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here When I click on the link that is used to display the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Tabs Do Not Function - Content for all tabs displayed, on the site WordPress Support Forums:
    @jeff@k-tizo.com Have you seen my posting? This should fix your problem, too. Nevertheless I am…

    4 years ago

  • Posted a reply to Tabs Do Not Function - Content for all tabs displayed, on the site WordPress Support Forums:
    The problem occurs when WordPress is installed in a sub folder. To fix this replace…

    4 years ago

  • Posted a reply to Tabs Do Not Function - Content for all tabs displayed, on the site WordPress Support Forums:
    Sure, sent you an email using your contact form.

    4 years ago

  • Posted a reply to Tabs Do Not Function - Content for all tabs displayed, on the site WordPress Support Forums:
    Sure, sent you an email using your contact form.

    4 years ago

  • Posted a reply to Tabs Do Not Function - Content for all tabs displayed, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with my site using WordPress 3.6. In the backend tabbed…

    4 years ago

  • Posted a reply to Ver 2.0.7 Broken "attach to post" functionality, on the site WordPress Support Forums:
    ATP works in 2.0.10 now. When you have attached galleries in 2.00 or 2.02 and…

    4 years ago

  • Posted a reply to Invalid argument supplied for foreach / class.nextgen_style_manager.php, on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati: Could you post an email I can send the login credentials to? I will…

    4 years ago

  • Created a topic, Invalid argument supplied for foreach / class.nextgen_style_manager.php, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Ver 2.0.7 Broken "attach to post" functionality, on the site WordPress Support Forums:
    @jeroen1973: NextGen uses the wrong url: When you try to insert/edit a new gallery the…

    4 years ago

  • Posted a reply to nextgen-gallery - error 404, on the site WordPress Support Forums:
    When I try to insert a new gallery the URL is: http://domain.tld/wordpress/nextgen-attach_to_post?ver=358-24485 and get a…

    4 years ago

  • Posted a reply to nextgen-gallery - error 404, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. It seems that the problem occurs when WP core files are stored…

    4 years ago

  • Posted a reply to Known Plugin and Theme Conflicts 2.0.7, on the site WordPress Support Forums:
    New bug introduced with 2.07 (not in 2.02 and 2.00): When WordPress is stored in…

    4 years ago

  • Created a topic, Add description to lightbox with shutter effect, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago