WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

slaats

Profile picture of slaats
  • Member Since: March 7th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Sites not working", on the site WordPress Support Forums:
    What about wildcard dns? Do I need to do something with that?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Sites not working", on the site WordPress Support Forums:
    Just wanted to add to this. I've been in touch with my hosting. So it…

    3 years ago

  • Created a topic, Sites not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Subdirectory Multisite problem", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem. Was bounced off of my hosting and now trying to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Child Theme not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Just tried to zip it and install. Got this - Warning: fopen(/home/content/69/7537469/html/225/wp-content/themes/thefoodie/style.css) [function.fopen]: failed to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Child Theme not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Went to do that, but it is not displaying there. Find it odd, because I've…

    3 years ago

  • Created a topic, Child Theme not displaying, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "domain mapping with multisite with subdomain and subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. Subdomains only appear when I move beyond the initial site.

    3 years ago

  • Posted a reply to "domain mapping with multisite with subdomain and subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    Ipstenu - Sorry to be just getting back to you just now. The install is…

    3 years ago

  • Created a topic, domain mapping with multisite with subdomain and subdirectory, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the theme was the culprit. t-p thanks for the help.

    4 years ago

  • Posted a reply to "blank pages", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm - Things were working so so last night. This morning, I'm getting the blank…

    4 years ago

  • Created a topic, blank pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Images gone", on the site WordPress Support Forums:
    My sites are at the following URLs http://pause.matthewslaats.com/projects/ http://powers.matthewslaats.com/projects/

    4 years ago

  • Posted a reply to "Images gone", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea_r Just an FYI - I'm not accessing .htaccess, but htaccess.dist on my server. Does…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Images gone", on the site WordPress Support Forums:
    htaccess looks like this - RewriteEngine On RewriteBase BASE/ #uploaded files RewriteRule ^(.*/)?files/$ index.php [L]…

    4 years ago

  • Created a topic, Images gone, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BuddyPress Groupblog] Catchable fatal error", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting a similar error - Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: BuddyPress Groupblog] White screen of death", on the site WordPress Support Forums:
    Any word on this. I'm interested in using it, but have been having the same…

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Nav Bar issue - Link to Home Page

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Nav Bar issue - Link to Home Page

    5 years ago

  • Created a topic, Header and Home page link in MU Install, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Home Link to Subdomain

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Changing my URL

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Changing my URL

    5 years ago