WordPress.org

Profiles

sinitita

  • Member Since: March 12th, 2013
  • @sinitita on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Customizer stopped working after update, on the site WordPress.org Forums:
    I think there is a general problem with the customizer, it is very slow after…

    1 week ago

  • Created a topic, Editor not working properly for custom homepage sections, on the site WordPress.org Forums:
    I have the latest version of OneTone installed. Some …

    1 week ago

  • Created a topic, Editor not working properly for custom homepage sections, on the site WordPress.org Forums:
    I have the latest version of OneTone installed. The op…

    1 week ago

  • Created a topic, Support for custom post types, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any news about implementing featured image ca…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Video controls disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    I have a similar problem. Sometimes the controls show, sometimes not, especially after reloading the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Not showing files with German “Umlaute”, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you! I will try!

    3 months ago

  • Posted a reply to Display of plugin list in backend broken, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks to your reply! I will give this a try as I don't want to…

    4 months ago

  • Created a topic, Display of plugin list in backend broken, on the site WordPress.org Forums:
    I have an issue with the display of my plugin list: Al…

    4 months ago

  • Created a topic, Not showing files with German “Umlaute”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, there is a bug in the plugin: File manager won't s…

    5 months ago

  • Posted a reply to Force download of PDF, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to do the same thing, but am not very familiar with setting…

    5 months ago

  • Posted a reply to Event Organiser shall not be clickable, on the site WordPress.org Forums:
    How can I get Pro support? I have the pro version of the plugin and…

    5 months ago

  • Created a topic, Event Organiser shall not be clickable, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, could you please help me to implement that Organis…

    5 months ago

  • Created a topic, Plugin causes notices in debug mode, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Multisite, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for taking your time and for the link!! Will check it out.

    2 years ago

  • Created a topic, Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Display event categories with description and category image, on the site WordPress Support Forums:
    Yes I know that the plugin uses wp taxonomies and I basically know how to…

    2 years ago

  • Created a topic, Display event categories with description and category image, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Move content in event posts, on the site WordPress Support Forums:
    Just checked my email, but nothing. My ticket number is 10071.

    2 years ago

  • Posted a reply to List of events, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the answer. I have realised it via css now using the following code:…

    2 years ago

  • Posted a reply to Move content in event posts, on the site WordPress Support Forums:
    I would also be intested in this and have sent an email. If I set…

    2 years ago

  • Posted a reply to List of events, on the site WordPress Support Forums:
    First of all, thanks for this great new plugin. I appreciate the clean design of…

    2 years ago

  • Posted a reply to Show past events in the widget, on the site WordPress Support Forums:
    I refer to the original question on how to use past events in the widget.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Dublicate site name in Title, on the site WordPress Support Forums:
    @w0lf - thanks for having a look on it, didn't dig into the extras.php ;-)…

    2 years ago

  • Posted a reply to Dublicate site name in Title, on the site WordPress Support Forums:
    Good for you, I have the problem without SEO plugin *sigh*

    3 years ago

  • Posted a reply to Dublicate site name in Title, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem - or even worse: In my source code the title…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums:
    sorry the above is obsolete it came from my "early morning" dizzyness ;-) of course…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums:
    @wolf i'm so sorry calling you Sven!!! :-| you mean instead of '#' (just to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sven, thanks again. Okay, won't discuss what is normal ;-) as there are thousands…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums:
    But do you have a solution for the issue not being able to open first…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Sven this is the link to this topic ;-) Appreciate your help!

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks wolf! Advancing step by step... This did the trick, menu is expanding now when…

    3 years ago

  • Posted a reply to Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums:
    I have set up another testing environment as i can't post the link to the…

    3 years ago

  • Created a topic, Problem with sub menu, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to CC2 header image (banner) not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    just to leave a note... it seems that it is some sort of caching problem.…

    3 years ago

  • Posted a reply to No header displays after latest update, on the site WordPress Support Forums:
    just to leave a note... it seems that it is some sort of caching problem.…

    3 years ago

  • Posted a reply to CC2 header image (banner) not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    if there will be no answer by tomorrow i guess i will have to work…

    3 years ago

  • Posted a reply to CC2 header image (banner) not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    same problem with the header image here! Still looking for a solution. Don't know the…

    3 years ago

  • Posted a reply to No header displays after latest update, on the site WordPress Support Forums:
    I might have a similar problem: I'm using a header image, but it won't show…

    3 years ago

  • Created a topic, Best so far to get photos in maps, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Confused on how to get this working with NGG Gallery, on the site WordPress Support Forums:
    I dropped in here because I have problems to get my photos work with WP…

    4 years ago

  • Created a topic, Syntax for attributes?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Using images in event details, on the site WordPress Support Forums:
    Great! I will be alert to this! Thanks for all your efforts.

    4 years ago

  • Posted a reply to can't switch the existing feed url to a different feed url, on the site WordPress Support Forums:
    ... i have removed the widget for now, as it's irritating for my visitors to…

    4 years ago

  • Posted a reply to can't switch the existing feed url to a different feed url, on the site WordPress Support Forums:
    I encounter the same issue! I have the message "This XML document is invalid, likely…

    4 years ago

  • Posted a reply to Plugin could not be activated because it triggered a fatal error, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the fix! Too bad that some people take this to complain in general.

    4 years ago

  • Posted a reply to Error in line 105, on the site WordPress Support Forums:
    weekend ;-)

    4 years ago

  • Posted a reply to Still dashes and span class="amp" in titles, on the site WordPress Support Forums:
    Too sad that this is not developped any more. Any idea for an alternative? ("Hyphenator"…

    4 years ago

  • Posted a reply to Using images in event details, on the site WordPress Support Forums:
    Nested shortcodes are displayed correctly now, great! Also my shortcode [event-list show_details="single_event_only"] is working now.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Using images in event details, on the site WordPress Support Forums:
    Will give it a try with the new version and revert back to here. Thanks…

    4 years ago

  • Posted a reply to Still dashes and span class="amp" in titles, on the site WordPress Support Forums:
    It seems the problem is only on Google Chrome that title attributes are shown with…

    4 years ago