WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 19th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, SEO Score changes after publish, on the site WordPress.org Forums:
    Most of my posts after I click save the SEO Score redu…

    4 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    @jamesosborne I removed the plugin

    5 months ago

  • Posted a reply to Nothing Found Error while browsing Tags and Categories, on the site WordPress.org Forums:
    @hchouhan then if the free plugin doesn't support categories and tags why I have this…

    6 months ago

  • Created a topic, Nothing Found Error while browsing Tags and Categories, on the site WordPress.org Forums:
    I've added Cats and Tags for each download I have in t…

    7 months ago

  • Created a topic, strange result in google search, on the site WordPress.org Forums:
    I added post as Software Application with Operating Sy…

    7 months ago

  • Posted a reply to Schema shown as “BlogPosting” while it’s setting to “SofwareApplication”, on the site WordPress.org Forums:
    Reinstalled the plugin and it's fixed now.

    7 months ago

  • Posted a reply to Schema shown as “BlogPosting” while it’s setting to “SofwareApplication”, on the site WordPress.org Forums:
    Update: I had old version "Version 1.0.32.1" and I installed it and didn't change anything…

    7 months ago

  • Posted a reply to Schema shown as “BlogPosting” while it’s setting to “SofwareApplication”, on the site WordPress.org Forums:
    BTW I tried Site Health and worked with twenty twenty and rank math only.

    7 months ago

  • Created a topic, Schema shown as “BlogPosting” while it’s setting to “SofwareApplication”, on the site WordPress.org Forums:
    I installed Rank Math and set Posts as Software Applic…

    7 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    I don't have any site kit modules or security or optimization plugins. for site health…

    7 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    After the update to 1.1.2 when I click setup and go to Setup page on…

    7 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice none the default as I received it. I can give you access if you…

    8 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice ok it worked after purging cloudflare cache but still method not allowed (Used incognito).

    8 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    After the update now I get blank page

    8 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice I don't think that I have anything blocking on the server level, It's VPS…

    8 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    @reneesoffice Still the same error even after reset and using incognito.

    8 months ago

  • Posted a reply to Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    1. Reset Site Kit Done Same Error! 2. Update to the latest version of the…

    8 months ago

  • Created a topic, Method not allowed ERROR!, on the site WordPress.org Forums:
    After clicking setup from inside wordpress dashboard I…

    8 months ago

  • Posted a reply to Problem in Tabs after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    I think it was cache problem sorry for bothering :D

    10 months ago

  • Posted a reply to Problem in Tabs after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    Ok It's from the theme named "Dooplay" and I'm using it for ages and I…

    10 months ago

  • Created a topic, Problem in Tabs after latest update, on the site WordPress.org Forums:
    I've updated to last version yesterday and then tabs h…

    10 months ago

  • Created a topic, Wrong time beside posts in google, on the site WordPress.org Forums:
    All my posts appear in google 12 later. What I mean th…

    10 months ago

  • Posted a reply to No: ‘noindex’ detected in ‘X-Robots-Tag’ http header, on the site WordPress.org Forums:
    Same error after resubmitting the sitemap Check: https://i.ibb.co/cNZSnhQ/same1.png https://i.ibb.co/g9SFNLS/same2.png LEARN MORE link in the last…

    11 months ago

  • Created a topic, Bad Update to Sitemaps, on the site WordPress.org Forums:
    Sitemaps error to most of people and no support

    11 months ago

  • Created a topic, No: ‘noindex’ detected in ‘X-Robots-Tag’ http header, on the site WordPress.org Forums:
    I can't make it work on google search console I'm alw…

    11 months ago