WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: March 10th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "WP Easy Column equal height across browsers?", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I had failed to notice that with margins included, the images were a few…

    1 year ago

  • Created a topic, WP Easy Column equal height across browsers?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Constructor slideshow no longer showing on just homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I solved the problem after a couple of days trying various things and offer the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Constructor slideshow no longer showing on just homepage", on the site WordPress Support Forums:
    For a few brief moments, it worked properly using the default, then the homepage lost…

    2 years ago

  • Created a topic, Constructor slideshow no longer showing on just homepage, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can I rebuild missing database from local WordPress folder?", on the site WordPress Support Forums:
    Just in case anyone else is in the same situation one day, I solved it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can I rebuild missing database from local WordPress folder?", on the site WordPress Support Forums:
    Absolutely! And dont keep it on the computer either. Im going to see if I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can I rebuild missing database from local WordPress folder?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. It's going to be a busy week.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can I rebuild missing database from local WordPress folder?", on the site WordPress Support Forums:
    It was never uploaded to Bluehost. I was working on my Mac so had everything…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can I rebuild missing database from local WordPress folder?", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, I don't have an .sql file. It would be on the Mamp server, because…

    2 years ago

  • Created a topic, Can I rebuild missing database from local WordPress folder?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Large .zip files uploaded through FTP not showing in Media Lib after migration", on the site WordPress Support Forums:
    My issue was resolved by creating a single php.ini file and locating it in the…

    3 years ago

  • Created a topic, Large .zip files uploaded through FTP not showing in Media Lib after migration, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BuddyPress Links] Links are working but no avatars, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Add image to wrapper for all one-column pages only", on the site WordPress Support Forums:
    That worked perfectly - thank you very much!

    4 years ago

  • Created a topic, Add image to wrapper for all one-column pages only, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Sociable] Uncheck "Sociable disabled?" not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for posting this solution. It works perfectly!

    5 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed and Search tool overlaps", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Anton. I'll just wait for the update then. This is an incredible theme…

    5 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed and Search tool overlaps", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same probem. I can display one or the other in the header.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Want to add image between posts in Constructor Default theme", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! THANK YOU! Now I can play with this awhile and get just the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Want to add image between posts in Constructor Default theme", on the site WordPress Support Forums:
    I must be doing something wrong. I have copied the background line here: .hentry .entry…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Want to add image between posts in Constructor Default theme", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for getting back to me. I'll try that.

    5 years ago

  • Posted a reply to "AWeber Integration Plugin not connecting to AWeber regardless of selection", on the site WordPress Support Forums:
    Appears to be impossible to do it this way.

    5 years ago

  • Created a topic, Want to add image between posts in Constructor Default theme, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, AWeber Integration Plugin not connecting to AWeber regardless of selection, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Constructor static home page now showing up twice in navbar", on the site WordPress Support Forums:
    I just came in to check things and found your message here but from the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Constructor static home page now showing up twice in navbar", on the site WordPress Support Forums:
    I adjusted things in the header options and got what I needed. Didn't need to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Renegade page showing 'more' tag", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the solution suggested by Matt and it worked! On page.php change the code…

    5 years ago

  • Created a topic, Constructor static home page now showing up twice in navbar, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Renegade page showing 'more' tag", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - this is a better link to the About page

    5 years ago

  • Created a topic, Renegade page showing 'more' tag, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "How to increase font size in Constructor?", on the site WordPress Support Forums:
    Esmi, thank you so much! That was exactly what I needed. I'm learning bit by…

    5 years ago

  • Created a topic, How to increase font size in Constructor?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Categories disappearing and reappearing randomly on 3 separate blogs!", on the site WordPress Support Forums:
    This morning it appears to be normal. It must be the server - 3 different…

    5 years ago

  • Created a topic, Categories disappearing and reappearing randomly on 3 separate blogs!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago