WordPress.org

Profiles

shoqvalue

  • Member Since: November 21st, 2009
  • @shoqvalue on WordPress.org, @shoq on Slack
  • Find me on:

  • Created a topic, BAD BUG #2 – Exporting unwanted Post Types, on the site WordPress.org Forums:
    Mox Well, your first fix works, but now we have a pro…

    16 hours ago

  • Created a topic, Exporting from Multisite subsites, on the site WordPress.org Forums:
    I've wasted hours trying to figure this out. I am tr…

    20 hours ago

  • Created a topic, XML only in premiums, on the site WordPress.org Forums:
    Why do you say this exports XML? I assume that's only …

    21 hours ago

  • Posted a reply to Import is not working, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. Working fine now. Finally, someone solved this problem. Well done.

    3 days ago

  • Created a topic, THIS PLUGIN DOES NOT WORK, on the site WordPress.org Forums:
    It's clear that no one can get this plugin to to work,…

    5 days ago

  • Posted a reply to Import is not working, on the site WordPress.org Forums:
    I had the same result. I get only the menu name, and it reports that…

    5 days ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Frank, so we solved that. Now, suppose we had a 1000 subsites we needed to…

    3 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Ok frank, my coder, Charles fixed it. Here's the solution for your reference: CHARLES: The…

    3 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Perhaps if you could respond more than once a week, we could figure out what's…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Frank, I have done that and posted the error messages to you twice. https://wordpress.org/support/topic/the-plugin-is-not-exporting-the-settings/#post-9313528

    4 months ago

  • Created a topic, changing the subsite menu, on the site WordPress.org Forums:
    Janis, we need all subsites to start with the same bas…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Has the author tried different browsers? I am using CHrome Obviously there is something wrong…

    4 months ago

  • Created a topic, Tried test of “extra page” fails, on the site WordPress.org Forums:
    I create the "extra page" and set it to 'display" I c…

    4 months ago

  • Posted a reply to No “Projects Option in > Settings >buddypress, on the site WordPress.org Forums:
    Created a project. It shows up in the group's list of projects with me as…

    4 months ago

  • Created a topic, No “Projects Option in > Settings >buddypress, on the site WordPress.org Forums:
    We have a multisite. We installed Group projects and a…

    4 months ago

  • Posted a reply to Status of this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the reply. Is it basically stable, or will we find a lot…

    4 months ago

  • Created a topic, Status of this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    We're building a major buddypress implementation, and …

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    And obviously, I am not the only one having this issue, as the thread was…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    As I said a the outset, we have tested it with all plugins disabled. Same…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, I turned on debugging and got this after I tried to export. Does this…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    "As my feedback for notices above?" I don't understand what you're asking. I gave you…

    4 months ago

  • Created a topic, Works as advertised, on the site WordPress.org Forums:
    One of the few plugins I've tried, and there have been…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Still waiting.

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Also Frank, assuming we can fix this problem, I love this product. But I have…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it's active for the whole network. I've tried master site and subsites repeatedly. I've…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Doesn't seem this author is able to respond much. Can anyone else help me out…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the error we're getting Notice: Use of undefined constant AUTH_COOKIE - assumed 'AUTH_COOKIE' in…

    4 months ago

  • Posted a reply to The plugin is not exporting the settings, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. We are running multisite, and get a black page when…

    4 months ago

  • Posted a reply to Nice plug in, but, on the site WordPress.org Forums:
    No, because the clutter is only one problem. The data redundancy is the biggest problem.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Nice plug in, but, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the prompt reply. I understand your shortcut, but you're talking about a huge…

    5 months ago

  • Posted a reply to Nice plug in, but, on the site WordPress.org Forums:
    BUG I keep deleting my test posts to 20 admins, and they seem to delete.…

    5 months ago

  • Created a topic, Nice plug in, but, on the site WordPress.org Forums:
    But have 20 people sharing a role. Why on earth would…

    5 months ago

  • Created a topic, Menu editor completely hangs site, on the site WordPress.org Forums:
    I created a new admin menu. Some kind of race condi…

    5 months ago

  • Created a topic, Attached types now showing in dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Rachel, the only thing that confuses us is that the ta…

    5 months ago

  • Posted a reply to Quick Edit Issue, on the site WordPress.org Forums:
    We're having it now, a year later, and it's very troubling. Has anyone found a…

    6 months ago

  • Posted a reply to Confused, on the site WordPress.org Forums:
    Solved. I deleted the plugin. It wasn't what I preferred to do, as I had…

    6 months ago

  • Posted a reply to Confused, on the site WordPress.org Forums:
    To be clear, Ii have a phantom post type in my wordpress left-nav that CPT…

    6 months ago

  • Created a topic, Confused, on the site WordPress.org Forums:
    I created "Organizatons" CPT post type I create a few …

    6 months ago

  • Posted a reply to Fundamentally Broken on Subsites, on the site WordPress.org Forums:
    Kevin My partner is a very talented programmer. He's rusty with wordpress, but that won't…

    8 months ago

  • Posted a reply to Fundamentally Broken on Subsites, on the site WordPress.org Forums:
    Tammy, any chance you could share your code fix with the author or drKevinSullivan so…

    8 months ago

  • Posted a reply to Fundamentally Broken on Subsites, on the site WordPress.org Forums:
    This is exactly what we were afraid of. Before we get too deep in the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Passing a variable to the USP, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, what a fail. Someone had closed our author admin column and I didn't realize…

    11 months ago

  • Posted a reply to Passing a variable to the USP, on the site WordPress.org Forums:
    I am referring to the form itself. We simply want to capture the user launching…

    11 months ago

  • Posted a reply to Passing a variable to the USP, on the site WordPress.org Forums:
    Well, after we fooled with plugin more, we don't even need to prepend it, really.…

    11 months ago

  • Posted a reply to Passing a variable to the USP, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm, longer story short, all we need is a way to pre-pend to the form's…

    11 months ago

  • Created a topic, Passing a variable to the USP, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Jeff We love this plugin. It does exactly what we'…

    11 months ago

  • Posted a reply to Can this be made to work with any taxonomy?, on the site WordPress.org Forums:
    Never mind. It worked great. You only refer to the Categories taxonomy. You handy taxonomy…

    1 year ago

  • Created a topic, Can this be made to work with any taxonomy?, on the site WordPress.org Forums:
    Can your plugin be be made to work with any taxonomy,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Custom post types not showing up with in Collapsing Categories, on the site WordPress.org Forums:
    Well, we never solved it. We've moved on to a new problem. I will post…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom post types not showing up with in Collapsing Categories, on the site WordPress.org Forums:
    I have a custom_post type (called "campaign_hub"). Co…

    1 year ago

Plugins