WordPress.org

Profiles

shneoh

Profile picture of shneoh
  • Member Since: July 4th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How to add html code in feature content field?", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem too. Previously it is working but not after updated to…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Excerpt on Chinese Articles, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Problem on Upgrade Networks and a member's site.", on the site WordPress Support Forums:
    It suddenly back to normal... =.=" After I go through the auto-repair procedures in its…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Problem on Upgrade Networks and a member's site.", on the site WordPress Support Forums:
    Tried to login from its wp-admin. Was asked to repair database. After all the instructions,…

    10 months ago

  • Created a topic, Problem on Upgrade Networks and a member's site., on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Last Updated Filter is not really working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Chinese Characters not show on header, menu, and message title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    Noted a weird situation. I have configured the same WP-multisite on another domain which sits…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not working for multisite", on the site WordPress Support Forums:
    @silvoslaf, Thanks for quick response. Yes, the user tested with problem is those who dont…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] # add a trailing slash to /wp-admin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    tried. still the same.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    ALL.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    It's not mapped domain. Do I really need to set these settings?! There are over…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not working for multisite", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem on Multisite. Your immediate support is greatly appreciated. Plugin had…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    checked. all sites has same setting value. advice to resolve?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    Can't find Fileupload Realpath and Fileupload URL... What I have similar (i guess) are: Both…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    I have found the problem, but don't know how to fix. After changing the Open_BaseDir…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header Image can't get from media library", on the site WordPress Support Forums:
    @Mika: Twenty Eleven @Kshitij, the situation is still persists. From the error, it seems that…

    2 years ago

  • Created a topic, Header Image can't get from media library, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins

  • Network Latest Posts