WordPress.org

Profiles

Sheila

Profile picture of Sheila
  • Member Since: April 1st, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, Too bad it doesn't work...any alternatives?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Not working for me either", on the site WordPress Support Forums:
    WOW...you're FAST! Yes, that works now. Thank you. It's unfortunate that the way Chrome works…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working for me either", on the site WordPress Support Forums:
    AWESOME! Thanks for the fast service! I just updated it and indeed the microphone appears…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working for me either", on the site WordPress Support Forums:
    Cool...I figured it was something simple. I'll watch for your update. THANKS!

    2 months ago

  • Created a topic, Not working for me either, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Can Pro work with Ultimate Member?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Using WPUF Pro", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any way to insure that the adding of images will be support from…

    3 months ago

  • Created a topic, Confusing Posts & My Posts, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Great plugin and great support, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Using WPUF Pro, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Updates set unwanted defaults", on the site WordPress Support Forums:
    This is TOTALLY unrelated but since I have your ear I'm hoping you won't mind…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Updates set unwanted defaults", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mary Anne. I've had this happen in the past. I've been trying to watch…

    3 months ago

  • Created a topic, Updates set unwanted defaults, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How make required/hidden field not trigger validation", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the speedy response. I've read the documentation but it doesn't address my…

    3 months ago

  • Posted a reply to "How make required/hidden field not trigger validation", on the site WordPress Support Forums:
    As feared, this is NOT obvious to me at all. Now that we've paid how…

    3 months ago

  • Posted a reply to "How make required/hidden field not trigger validation", on the site WordPress Support Forums:
    Site is back up and I've purchased it under my client's account. Once I get…

    3 months ago

  • Posted a reply to "How make required/hidden field not trigger validation", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I'm trying to purchase it now but your site is giving a 503 Service…

    3 months ago

  • Created a topic, How make required/hidden field not trigger validation, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Links on slides?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "image url", on the site WordPress Support Forums:
    OK...8 months later...is this possible yet? I need it and if it's not I'll have…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Activity emails: how to turn off programatically?", on the site WordPress Support Forums:
    I was here to post a complaint about this. It's a wonderful feature however I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Need to hide the custom field", on the site WordPress Support Forums:
    OK...I've got it now! Back to the original placement and this code... /* hide custom…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Need to hide the custom field", on the site WordPress Support Forums:
    I SO appreciate you're responses. I've now tried adding !important to each and including but…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Need to hide the custom field", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response Emark. However there's nothing there about hiding fields. I did try…

    3 months ago

  • Created a topic, Need to hide the custom field, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Update caused white page of death", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your response Jeremy. To be honest, we've had to move on. The client…

    4 months ago

  • Created a topic, Bad timing: version advice needed, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Update caused white page of death", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response. I clicked Update in the Dashboard the first time. Then after…

    4 months ago

  • Created a topic, Update caused white page of death, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Simply Works!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Can't find PRO version to purchase", on the site WordPress Support Forums:
    They need some marketing help. It took some doing but if you scroll to the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "My Avatar is applying to everyone?", on the site WordPress Support Forums:
    NO...you logged into my account, found a bug, and fixed it. Thanks.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    BRILLIANT! Thanks so much.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    ACK...I just realized this site was updated to the newest version. SHIT. I'm going to…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate the explanation and as Andrew said we have slightly different issue. I provided…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    WOW...that's a lot of extra work! Not going to happen on my client's sites! So…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    You say you're stumped...but can you tell me how this functions on your end? Is…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    I'm talking about assigned at www.gravatar.com. Does this plugin not recognize Gravatar avatars asigned to…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    Andrew since you've been response and they haven't been... I have a related question. I…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Introducing Support Desk", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it seems to work now. I emailed a log in to my site per…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    OK I installed the older version and it works a treat. BUT... with WP Dashboard…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    @flippercode.... I sent you a log in 2 days ago. Have you looked at this?…

    6 months ago

  • Created a topic, MailChimp, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm...I wonder if I should try that version? But now they're going to go in…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Andrew! I just sent them admin login so hopefully they'll figure this out. I…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    Nope...not multi-site or buddypress. I actually saw this same thing on another install a month…

    6 months ago

  • Posted a reply to "My Avatar is applying to everyone?", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem. running WP 4.1 and plugin v1.9.17. I hope there's a fix for this.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Introducing Support Desk", on the site WordPress Support Forums:
    I just signed up on your website so I could ask a question there but…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Gravatars don't load in 1.9.14", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having this same issue but I have just installed 1.9.17. The Gravatars display fine…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Changing Wishlist to Favorite", on the site WordPress Support Forums:
    I tried editing the language file per their directions but it didn't work for me.…

    7 months ago