WordPress.org

Profiles

Shane Eckert

  • Member Since: September 2nd, 2016
  • California
  • https://shane.blog
  • Happiness Engineer at Automattic
  • @shaneeckert on WordPress.org and Slack
  • Find me on:

Bio/Description

Happiness Engineer at Automattic! Specializing in WooCommerce.

  • Posted a reply to ISSUES WITH PAYMENT ON WOOCOMMERCE/WORDPRESS, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! That's right, Stripe will not work without SSL. https://stripe.com/docs/security/stripe Once you have that configured,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to 502 Bad Gateway Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! That 502 error will show up in your error logs. Can you ask the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to New order notification empty, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Have you tried disabling all other plugins aside from WooCommerce and switching to a…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to i dont see woocommerce not anymore in the status, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Can you disable all other plugins aside from WooCommerce and switch to a default…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to [variant and attributes], on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Looks like a JS error ... can you check your browser's console log and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Shipping charges specific zip codes, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! You should be able to use Locations not covered by your other zones and…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Impossible to install – “Installation failed”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Does this happen right away? Or does some time go by before this error…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to 403 Permission Denied, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Has this ever worked? We have seen this before where Force Download does not…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Products per page not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! I just tested your snippet and it's working great for me. Can you try…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Entry summary on overlay, on the site WordPress.org Forums:
    Hi bbayle74, You may want to consider working with a Developer to help with this…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to woocommerce Checkout problem in safari, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Have you tried testing with a default theme like Twenty Seventeen or Storefront? Just…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Catalog image issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, Sounds like something with the update to the theme may have caused an issue.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Entry summary on overlay, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Are you adding the <span class="et_overlay"></span> in your theme's templates? (or rather a child…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Catalog image issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hey speedwrap1, Can you try temporarily switching to a default theme like Twenty Seventeen or…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Strange ‘year’ field appearing in address, on the site WordPress.org Forums:
    Hey pedalkraft, Where are you seeing this? Is this in the order on the Admin…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Product Image not showing on shop, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! That means there is an issue with the theme. I would reach out to…

    1 month ago

  • Posted a reply to Pricing per kg to show, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! There hasn’t been a reply for a while so I’m going to close…

    1 month ago

  • Posted a reply to Outgoing Email address settings not working., on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! There hasn’t been a reply for a while so I’m going to close…

    1 month ago

  • Posted a reply to new order emails don’t show up, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! There hasn’t been a reply for a while so I’m going to close…

    1 month ago

  • Posted a reply to details request after checkout, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there! There hasn’t been a reply for a while so I’m going to close…

    1 month ago

  • Posted a reply to Product Image not showing on shop, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Can you download and switch to Twenty Seventeen?

    1 month ago

  • Posted a reply to Product thumbnails disappear after editing cart page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Nadine, That is strange. If you do want to troubleshoot further, please let us…

    1 month ago

  • Posted a reply to Product Image not showing on shop, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! I am seeing quite a few JS errors in the browser console log. Can…

    1 month ago

  • Posted a reply to Customize Success Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Looks like lorro was able to help. If you have any other questions, please…

    1 month ago

  • Posted a reply to Reducing variations, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Another option to consider is to Import/Export a CSV file with all the variations.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Only a single shipping method for a product, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! From what I understand of your request, this might be a good fit: https://woocommerce.com/products/conditional-shipping-and-payments/…

    1 month ago

  • Posted a reply to Unable to insert download log entry in database., on the site WordPress.org Forums:
    Hi janedilkes, If you tried the solution from the other thread, you may want to…

    1 month ago

  • Posted a reply to how to print a product list, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Glad to help! Enjoy the rest of your week! Cheers!

    1 month ago

  • Posted a reply to Product Search by SKU on front end, on the site WordPress.org Forums:
    Hi juanbro, That's right, you cannot search by SKU on the front end. A plugin…

    1 month ago

  • Posted a reply to Add “product” column to order list, on the site WordPress.org Forums:
    Hey soulipsyz, I am glad you were able to get this sorted. Cheers!

    1 month ago

  • Posted a reply to WooCommerce API Not Authenticating, on the site WordPress.org Forums:
    Hi jefrey1983, API but when we try to access we get HTTP/1.1, response = HTTP/1.1…

    1 month ago

  • Posted a reply to TLS1.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Yes, our Stripe extension uses TLS 1.2. Just make sure the host you are…

    1 month ago

  • Posted a reply to Remove amount box next to add cart, on the site WordPress.org Forums:
    Hi jewnbug, I am not sure how you have this configured, but if all you…

    1 month ago

  • Posted a reply to Variation image don’t change until all atributes are selected, on the site WordPress.org Forums:
    Hi fuegoyamana, The way the plugin works is that it matches on a specific variation…

    1 month ago

  • Posted a reply to how to print a product list, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Susantau, You can export your products and customize what is exported by using the…

    1 month ago

  • Posted a reply to No Tags and Product Image Upload on new window, on the site WordPress.org Forums:
    Hi newby2015, It sounds like there may be some errors that prevent you from uploading.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Product thumbnails disappear after editing cart page, on the site WordPress.org Forums:
    Hi nadine7486, Hmmmm. I just double checked and I don't see any caching in your…

    1 month ago

  • Posted a reply to Cant Install the Plugin on WordPress 4.9.5, on the site WordPress.org Forums:
    Hey neni1006, josk79 has a great suggestion. Can you try that and let us know…

    1 month ago

  • Posted a reply to Previous Orders Listed on Front end, on the site WordPress.org Forums:
    Hey reto_wittweryahoode, I am not seeing any caching in your http headers. So I think…

    1 month ago

  • Posted a reply to Increase, improve, the height of the product categories list in Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    Hey macrunner, Did lorro's response help?

    1 month ago

  • Posted a reply to Shipping options getting smooshed in order review table, on the site WordPress.org Forums:
    Hey pbjwordpress, It looks like you could just use some CSS to override what your…

    1 month ago

  • Posted a reply to Attribute 1 Default not importing via default importer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank you for providing the example. The column header does not look right. We…

    1 month ago

  • Posted a reply to Plugin for photo book suggestion, on the site WordPress.org Forums:
    Hi janbrokes, You may need to look at customizing a solution or seeing if there…

    1 month ago

  • Posted a reply to Woocommerce variable product price not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! I checked that page out earlier and it was working for me. But now…

    1 month ago

  • Posted a reply to Shipping Address they Puerto Rico Spelled wrong?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey darwin1234, Could we get a few more details? Where do you see this spelled…

    1 month ago

  • Posted a reply to Woocommerce pages number in the middle, on the site WordPress.org Forums:
    Hey cyberbot, Glad you are all set here. Nice work. Cheers!

    1 month ago

  • Posted a reply to Using Shipping Zones and Shipping Classes, on the site WordPress.org Forums:
    Hey dstefani, Glad to hear it!! Cheers!

    1 month ago

  • Posted a reply to Coupon Restrictions using E-mail Address, on the site WordPress.org Forums:
    Hey ddmusa, It looks like the email is serialized and placed in the Post Meta…

    1 month ago

  • Posted a reply to Woocommerce variable product price not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hey blixnet, Can you link me to an example where this is not working?

    1 month ago

  • Posted a reply to Catalog Images are Blurry, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! It looks like your theme is setting the image to 327X327 and it's doing…

    1 month ago