WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 16th, 2020
  • Find me on:
  • Created a topic, Perfectly working for me, on the site WordPress.org Forums:
    I have tested so many cache minify plugin. personally…

    6 months ago

  • Posted a reply to How can i improve speed on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi qtwrk, i have already enabled cloudflare CDN. can i enable QUIC.cloud CDN as well?…

    6 months ago

  • Posted a reply to How can i improve speed on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your advice. but i already enabled lazy loading images from the plugin

    7 months ago

  • Created a topic, How can i improve speed on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Dear teams, Thank you very much for the development t…

    7 months ago

  • Created a topic, Filter Not working After update to latest version, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Supporters, i have just updated filter plugin to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Filters not working, redirects to homepage, on the site WordPress.org Forums:
    Having same issue, after updated to Version 1.5.0.2, my filter stoped working. can i shift…

    7 months ago

  • Posted a reply to Filters are not filtering, on the site WordPress.org Forums:
    having same problem for me, My filters were working very good and after updating to…

    7 months ago

  • Created a topic, Developers done great job, on the site WordPress.org Forums:
    working perfectly unlike other plugin which i tried. b…

    7 months ago

  • Posted a reply to Load more plugin hiding whole page content (web view), on the site WordPress.org Forums:
    sorry for late reply, i have fixed this issue... it was problem oceansticky header plugin.…

    8 months ago

  • Created a topic, hiding all element when mouse scroll down in webview, on the site WordPress.org Forums:
    could you please help this critical at the last moveme…

    8 months ago

  • Created a topic, Load more not hiding whole pages, on the site WordPress.org Forums:
    i have activated load more plugin, it has working some…

    8 months ago

  • Posted a reply to Label not working on Elementor WL UV Products, on the site WordPress.org Forums:
    Dear Oleg Thank you for your quick response... 1. could you please teach me how…

    9 months ago

  • Created a topic, Label not working on Elementor WL UV Products, on the site WordPress.org Forums:
    Dears, 1. label not working wl universal product layo…

    9 months ago