Profiles

  • Member Since: October 18th, 2016
  • Find me on:
  • Created a topic, CSS file size too large, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Ahref reported this: CSS file size too large ..…

  • Posted a reply to [Yoast SEO] Getting Indexed Unwanted url on search console, on the site WordPress.org Forums:
    (@maybellyne) i have same issue as OP mentioned. did all the setting on yoast crawl…

  • Created a topic, Email Marketing SPAM, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, horrible email marketing, got 5 emails just today…

  • Posted a reply to Whats wrong with latest updates?, on the site WordPress.org Forums:
    Thx for your reply. All my sites use the latest WP version and the latest…

  • Created a topic, Whats wrong with latest updates?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, just curious, anyone verify updates before releas…

  • Created a topic, Doing exactly what it needs to do., on the site WordPress.org Forums:
    Doing exactly what it needs to do.

  • Posted a reply to Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Solved. Looks like it was option 1. Thx for your time.

  • Created a topic, Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i am getting this error: Uncaught ReferenceError: …

  • Posted a reply to First Byte Time, on the site WordPress.org Forums:
    Hi and thx for the answer, a cache plugin solved my first byte issue however…

  • Created a topic, First Byte Time, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Thx to autoptimize i reached 100/100 score on page…

  • Posted a reply to Title Problems, on the site WordPress.org Forums:
    anyone still able to help me there?

  • Posted a reply to Title Problems, on the site WordPress.org Forums:
    hi and thx for your reply. i wish to post url here but is adult…

  • Created a topic, Title Problems, on the site WordPress.org Forums:
    Hi i noticed all my sites where i installed yoast dis…

  • Posted a reply to everything you need, on the site WordPress.org Forums:
    PS: rating edited.

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    got it fixed only by deleting wordpress , lol backed up everything ,removed ,re installed…

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    just noticed problem is on js folder under zip.there is where troubles start.is the a…

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    will pass it.no way i can make this working.thx for your time

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    on upload filezilla is saying some filles already exists.how is that possible as long there…

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    same error.for some reasons every time filezilla fail to transfer 163 files.

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    oops ,plug in showing but cant activate Plugin could not be activated because it triggered…

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    worked via FTP,looks like cant edit rating :(

  • Posted a reply to crap, on the site WordPress.org Forums:
    there is no plugin folder for yoast so there is nothing to remove. for FTP…

  • Created a topic, cant install it, on the site WordPress.org Forums:
    why i cant instal this plugin? i get this message and …

  • Created a topic, crap, on the site WordPress.org Forums:
    Installation failed: Could not copy file. wordpress-se…

  • Posted a reply to 85/95 before 100/100 after, on the site WordPress.org Forums:
    yes is good new but bad news also. after i enabled this plug in i…

  • Created a topic, 85/95 before 100/100 after, on the site WordPress.org Forums:
    I see some 1 start here not sure why. I tried lots of …

  • Posted a reply to No Performance Increase, on the site WordPress.org Forums:
    i only have 4 plugin's on my wp: seopressor autoptimize wp super cache and WP…

  • Posted a reply to No Performance Increase, on the site WordPress.org Forums:
    you have an email. thank you

  • Posted a reply to No Performance Increase, on the site WordPress.org Forums:
    the warning are the same with and without plug in activated. can not post url…

  • Created a topic, No Performance Increase after install, on the site WordPress.org Forums:
    hi i just installed and activate the plugin but getti…

  • Created a topic, No Performance Increase, on the site WordPress.org Forums:
    hi just installed the plugin ,activate it and set it …

  • Posted a reply to No changes happened after install?, on the site WordPress.org Forums:
    hi i just installed and activate the plugin but getting same results 78/91 the problems…