WordPress.org

Profiles

seezee

  • Member Since: February 2nd, 2012
  • @seezee on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to CRON + SSL misery, on the site WordPress.org Forums:
    I've posted a question to the Cloudflare support forum. I am using a version of…

    2 months ago

  • Created a topic, CRON + SSL misery, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using Cloudflare's authenticated origin pulls OAP …

    2 months ago

  • Posted a reply to “Real” cron job, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you.

    3 months ago

  • Created a topic, “Real” cron job, on the site WordPress.org Forums:
    I just want to make sure I followed the instructions a…

    3 months ago

  • Posted a reply to New Install Points to Wrong Directory, on the site WordPress.org Forums:
    Are your directory permissions correct? See https://codex.wordpress.org/Changing_File_Permissions and https://www.smashingmagazine.com/2014/05/proper-wordpress-filesystem-permissions-ownerships/ What is the actual path to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Unable to update via SFTP/SSH2 PHP7.0, on the site WordPress.org Forums:
    I meant to say "I’ve also tried the SSH SFTP Updater Support plugin."

    4 months ago

  • Created a topic, Unable to update via SFTP/SSH2 PHP7.0, on the site WordPress.org Forums:
    I'm moving a bunch of sites to a new server. Going fro…

    4 months ago

  • Created a topic, Edited the offening files, but scan doesn’t show change, on the site WordPress.org Forums:
    I'm running tests on a development server to get a cra…

    4 months ago

  • Posted a reply to After installation, home page redirects to install.php, on the site WordPress.org Forums:
    It turns out that Chrome caches redirects. The only way to clear them is to…

    4 months ago

  • Posted a reply to Conditionally load JS & CSS without special template, on the site WordPress.org Forums:
    Solved it. // Deregister CF7 script and style except where needed function mpb_disable_wpcf7() { if…

    4 months ago

  • Posted a reply to After installation, home page redirects to install.php, on the site WordPress.org Forums:
    Welp, looks like I needed to clear all caches and restart my computer. Thanks for…

    4 months ago

  • Posted a reply to After installation, home page redirects to install.php, on the site WordPress.org Forums:
    Strange. I just cleared all of the cookies in Chrome & tried again w/ the…

    4 months ago

  • Posted a reply to After installation, home page redirects to install.php, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, t-p, I read that long ago and have moved many sites on this server.…

    4 months ago

  • Created a topic, After installation, home page redirects to install.php, on the site WordPress.org Forums:
    I'm working on a site migration. After I installed WP,…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cannot export, on the site WordPress.org Forums:
    Turns out it's a permissions problem. If anyone else experiences this problem, ensure that the…

    4 months ago

  • Created a topic, Cannot export, on the site WordPress.org Forums:
    I need to export a slider. When I click the export but…

    4 months ago

  • Posted a reply to The following required properties are missing: fb:app_id, on the site WordPress.org Forums:
    Nope. I scraped another post & got no errors, but the warning persists for this…

    4 months ago

  • Posted a reply to The following required properties are missing: fb:app_id, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. I did that & I can see the App ID meta on the pages,…

    4 months ago

  • Created a topic, The following required properties are missing: fb:app_id, on the site WordPress.org Forums:
    Facebook debugger: The following required properties a…

    4 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    I just purged the CF cache, but I don't see any difference.

    5 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE: the cache is being created, but still fails the audit & I don't see…

    5 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I resaved the settings & now the directory appears, but it's empty :-(

    5 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    There's an autoptimize folder there, but no cache-enabler folder. Guess I need to start turning…

    5 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure how to do that?

    5 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    Yes. Settings are 1 hour expires, all 4 boxes checked, minification off (using Autoptimizer for…

    5 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    Also, thanks for the tip on the homepage slider. For anyone else facing this problem,…

    5 months ago

  • Posted a reply to No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    I logged out & I still see only JPEGs on the interior pages: <img width="900"…

    5 months ago

  • Created a topic, No WebP with Optimus HQ, on the site WordPress.org Forums:
    I've followed the instructions for OptimusHQ + Cache E…

    5 months ago

  • Created a topic, Just what I needed, on the site WordPress.org Forums:
    I moved my website to a new domain & a new directo…

    5 months ago

  • Created a topic, Ye olde permissions error, on the site WordPress.org Forums:
    Getting the "Warning! Could not update /path-to-wordpr…

    5 months ago

  • Posted a reply to inline display: none?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, that seems to be the likely culprit. I'll dig thru the theme files &…

    7 months ago

  • Created a topic, inline display: none?, on the site WordPress.org Forums:
    Enabled the plugin & added 2 accordions to the lin…

    7 months ago

  • Created a topic, How to implement?, on the site WordPress.org Forums:
    Installed & activated, but couldn't find any docum…

    7 months ago

  • Created a topic, HTML in Archive Message, on the site WordPress.org Forums:
    The current behavior on the settings page is to strip …

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible bug: Latest version causes 404 (missing map file), on the site WordPress.org Forums:
    Hm. Just had 2 other crawlers 404 on this. It only started today. There's an…

    2 years ago

  • Posted a reply to Possible bug: Latest version causes 404 (missing map file), on the site WordPress.org Forums:
    Followup: the search engines are returning this error to, as they crawl the site.

    2 years ago

  • Created a topic, Possible bug: Latest version causes 404 (missing map file), on the site WordPress.org Forums:
    I keep track of 404s so I can either fix them or, more…

    2 years ago

  • Created a topic, Get plugin directory contents with PHP glob, on the site WordPress.org Forums:
    This works: $files = glob(plugin_dir_path( __FILE__ ) …

    2 years ago

  • Suggested an idea, Prove empathy to evade (pass) captcha!

    6 years ago