WordPress.org

Profiles

sebastianalbert

Profile picture of sebastianalbert
  • Member Since: August 6th, 2013
  • @sebastianalbert on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, no-cookie domain, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to WordPress Multisite logout problem, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Paul, I'm sorry but I've to reopen the topic. The issue now happens again.

    8 months ago

  • Posted a reply to WordPress Multisite logout problem, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Paul, No, problem. Right now it seems that the problem has gone away. No…

    8 months ago

  • Posted a reply to WordPress Multisite logout problem, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, Are there any news about it?

    8 months ago

  • Created a topic, WordPress Multisite logout problem, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Two Factor Authentication Service, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Image broken after update 0.6.4., on the site WordPress Support Forums:
    Hey, Thanks very much for your help Takis! The update has solved my problem :)…

    11 months ago

  • Posted a reply to Image broken after update 0.6.4., on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much for your help!

    11 months ago

  • Posted a reply to Image broken after update 0.6.4., on the site WordPress Support Forums:
    Hello Takis, Thanks for your fast response. Debug info ✔ PHP GD library is installed.…

    11 months ago

  • Created a topic, Image broken after update 0.6.4., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, WordPress 3.9 visual editor blank, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, When using HTTPS (all-inkl ssl proxy) icons missing, edit area blank, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago