WordPress.org

Profiles

Seamoose37

Profile picture of Seamoose37
  • Member Since: October 19th, 2012
  • @seamoose37 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "amp plugin installed but posts with /amp/ are blank", on the site WordPress Support Forums:
    Boom! Works just fine :-) http://www.tesselaarflowers.com.au/david-austin-roses-2/amp/ Thanks Mohammad!

    6 months ago

  • Posted a reply to "amp plugin installed but posts with /amp/ are blank", on the site WordPress Support Forums:
    Yep! Windows server :-)

    6 months ago

  • Posted a reply to "amp plugin installed but posts with /amp/ are blank", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mohammad, Asked IT re this and he said "I looked at them yesterday when…

    6 months ago

  • Posted a reply to "amp plugin installed but posts with /amp/ are blank", on the site WordPress Support Forums:
    yes did that

    6 months ago

  • Posted a reply to "amp plugin installed but posts with /amp/ are blank", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah I did look around. It's not Yoast I don't think. That ugly URL setting…

    6 months ago

  • Posted a reply to "amp plugin installed but posts with /amp/ are blank", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks @neotrope, but nope don't think it's that...

    6 months ago

  • Created a topic, amp plugin installed but posts with /amp/ are blank, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Simple & awesome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Displet pop and NextGen gallery conflict, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "file attachments emailing ok but not always showing in table", on the site WordPress Support Forums:
    @inhouse no I have made no progress, actually thanks for reminding me, I need to…

    3 years ago

  • Created a topic, file attachments emailing ok but not always showing in table, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "link/unlink permanently disabled", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help Josh. I did the above, deactivated all plug ins, manually refreshed,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "link/unlink permanently disabled", on the site WordPress Support Forums:
    is also greyed out in Chrome...

    3 years ago

  • Posted a reply to "link/unlink permanently disabled", on the site WordPress Support Forums:
    Yes did manual refresh, will check different browser now, also see update in original comment…

    3 years ago

  • Posted a reply to "link/unlink permanently disabled", on the site WordPress Support Forums:
    Josh thanks for this, I have same issue, & just thought I'd point out that…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to deal with apostrophes in source URL?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey mate, 1. Yes there are hundreds working fine of both types 2. Hmm that…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to deal with apostrophes in source URL?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey @n8kowald thanks again. Yes I have the same setting I am sure but it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to deal with apostrophes in source URL?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the help. Turns out I have a few examples that won't redirect…

    4 years ago

  • Created a topic, How to deal with apostrophes in source URL?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Spinning Arrow with WP 3.3.1, Contact Form 7 & Really Simple CAPTCHA", on the site WordPress Support Forums:
    Caljos's solution at the end of this thread worked for me. No idea if it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Really Simple CAPTCHA] Contact form is not send with captcha ...", on the site WordPress Support Forums:
    I tried @caljos's solution here & it worked. No idea if it is a good…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Really Simple CAPTCHA] Submit Appears to Be Timing Out But It's Really Working", on the site WordPress Support Forums:
    @caljos - Well I hope that doesn't melt anything but that totally worked. I have…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Gantry Template Framework] Gantry 1.27 broke Roktabs plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago