WordPress.org

Profiles

scott9s

Profile picture of scott9s
  • Member Since: June 3rd, 2010
  • @scott9s on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to huge CRON entry causing bloating of WP_OPTIONS, on the site WordPress Support Forums:
    I noticed the same thing, I was having all sorts of mysql issues with the…

    1 year ago

  • Posted a reply to High CPU Load After Update to v4.3, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue. too many cron jobs being created causing the server…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bad Gateway Errors using 3.1.3 on Firefox and IE, on the site WordPress Support Forums:
    Wow. Nice response. I was trying to help with the plugin. and you give me…

    2 years ago

  • Posted a reply to Bad Gateway Errors using 3.1.3 on Firefox and IE, on the site WordPress Support Forums:
    I have 6 CPU cores & 8 GB of RAM, I am using only ⅛…

    2 years ago

  • Posted a reply to Bad Gateway Errors using 3.1.3 on Firefox and IE, on the site WordPress Support Forums:
    I don't think I was out of memory. I'll look at the memory deeper. The…

    2 years ago

  • Created a topic, Bad Gateway Errors using 3.1.3 on Firefox and IE, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Turn off Infinite Scroll only for one or two post types?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Sitemap is Blank & is forced to HTTPS want HTTP, on the site WordPress Support Forums:
    To avoid SEO issues and analytics converting traffic to direct traffic, what I have done…

    4 years ago

  • Created a topic, Sitemap is Blank & is forced to HTTPS want HTTP, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Not working for me..., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Uninstall, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to A disaster after the latest Upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue: I tried to do a fresh install: Plugin could not…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] 410 redirect loop with "Force SSL Exclusively", on the site WordPress Support Forums:
    I got the same error with the same isolation. too many redirects. Basically, what I…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack by WordPress.com] JetPack Mobile Anyway to cutomize it?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to ALL Featured images gone after updating to 3.4!!, on the site WordPress Support Forums:
    Here's what I did to fix my problem. First: I deleted all the thumbnail images…

    4 years ago

  • Posted a reply to ALL Featured images gone after updating to 3.4!!, on the site WordPress Support Forums:
    I having the same problem: 95% of my featured images are gone. They are still…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Smush.it] Smush.it not working on IIS, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to File Path issue with Windows Server and IIS, on the site WordPress Support Forums:
    I've been having the same issue with the google sitemap plugin. The hack above worked,…

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] Not working on Windows IIS, due to path issues., on the site WordPress Support Forums

    7 years ago