WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 12th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Problem with Version 7.7.0 and WordPress 5.2.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Pip - that good to know, thanks.

    1 month ago

  • Posted a reply to Problem with Version 7.7.0 and WordPress 5.2.2, on the site WordPress.org Forums:
    FYI - I deactivated the 7.7.0 plugin in recovery mode but WordPress 5.2.2 would not…

    1 month ago

  • Posted a reply to Problem with Version 7.7.0 and WordPress 5.2.2, on the site WordPress.org Forums:
    Wow, that was quick. Many thanks

    1 month ago

  • Created a topic, Problem with Version 7.7.0 and WordPress 5.2.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just updated my test site to WordPress 5.2.2 and…

    1 month ago

  • Posted a reply to duplicator install, stuck at the step 2: server code 200, status ok internal err, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @jamstylz You don't need to downgrade. Run installer.php and when it shows the "STEP1"…

    3 months ago

  • Posted a reply to duplicator install, stuck at the step 2: server code 200, status ok internal err, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Cory, I did some more tests and found the problem occurs with Duplicator 1.3.4…

    3 months ago

  • Posted a reply to duplicator install, stuck at the step 2: server code 200, status ok internal err, on the site WordPress.org Forums:
    Should I raise a ticket for this ?

    3 months ago

  • Posted a reply to duplicator install, stuck at the step 2: server code 200, status ok internal err, on the site WordPress.org Forums:
    I apear to be having a similar problem. I have tried migrating 2 sites over…

    3 months ago

  • Created a new ticket, #46315, in Core Trac:
    Bock editor columns left margin issue on reduced screen width

    5 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Great news about the roll back, my sites seem to be scanning correctly again now.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    All of my sites I've looked at so far have max execution time set to…

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Response from Heart Lately we noticed that there are so many websites with WordFence plugin…

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfasa, I totally agree with what you say. Most of my sites having this…

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @cucocreative - didn't realise that

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Hi wfasa, I have emailed the full scan log to you as requested. If it…

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Wordfence updated to new version 7.1.16 ;ast night but still getting fatal error: [Oct 17…

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    I get similar errrors on "Limited scan"

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Running scan again on same site I get a differnet error: [Oct 16 09:25:27:1539678327.644164:1:error] Fatal…

    9 months ago

  • Posted a reply to Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    SAme story on a different site but different error: [Oct 16 09:20:23:1539678023.735721:1:error] Fatal error: Maximum…

    9 months ago

  • Created a topic, Problems since update to 7.1.15, on the site WordPress.org Forums:
    Since updating to 7.1.5, I have a number of sites that…

    9 months ago

  • Posted a reply to Personal data export in WP 4.9.6, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for clarifying guys.

    1 year ago

  • Created a topic, Personal data export in WP 4.9.6, on the site WordPress.org Forums:
    The new release of WP 4.9.6 includes a personal data e…

    1 year ago

  • Posted a reply to Security Issue – user.ini file, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, I'll check

    1 year ago

  • Posted a reply to Security Issue – user.ini file, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I forgot to mention it is on Apache server.

    1 year ago

  • Posted a reply to Security Issue – user.ini file, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue - I added the code to the htaccess file and…

    1 year ago

  • Posted a reply to CF7 Version 4.8.1 also not working, on the site WordPress.org Forums:
    Version 4.8 has been working fine for me omn multiple sites but 4.8.1 doesn't work.…

    2 years ago

  • Posted a reply to JSON error when submitting form, on the site WordPress.org Forums:
    BTW - I found a newer version of the stability theme (3.0.6) and this exhibits…

    2 years ago

  • Posted a reply to JSON error when submitting form, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Takayuki, This issue is not resolved. The theme has not been changed but this…

    2 years ago

  • Posted a reply to JSON error when submitting form, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Takayuki, I have done as you suggested and the problem appears to be with…

    2 years ago

  • Posted a reply to JSON error when submitting form, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Takayuki, Thanks for your email. Details below: WordPress Plugins Akismet Anti-Spam - Version 3.3.2…

    2 years ago

  • Created a topic, JSON error when submitting form, on the site WordPress.org Forums:
    When submitting any form from the website, it now just…

    2 years ago

  • Posted a reply to __gaTracker('set', 'forceSSL', true);, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Chris, Many thanks for your prompt and clear response. Steve

    2 years ago

  • Posted a reply to __gaTracker('set', 'forceSSL', true);, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Chris, Can you tell me where to find the above setting ? It seems…

    2 years ago

  • Posted a reply to Version 0.6 not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Any solution to this problem with version 0.6 yet please ? Are there any…

    2 years ago

  • Posted a reply to Version 0.6 not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, forgot to say I'm using the Howes theme.

    2 years ago

  • Created a topic, Version 0.6 not working, on the site WordPress.org Forums:
    Updated Easy Twitter Feed Widget plugin from 0.5 to 0.…

    2 years ago

  • Created a topic, SImply the best, on the site WordPress.org Forums:
    This is a fantastic plugin and very reliable. I use it…

    2 years ago

  • Posted a reply to Themes Not working / 4.6.1 compatibility?, on the site WordPress.org Forums:
    The themes don't appear to be working at all, it just displays the default theme…

    2 years ago

  • Created a topic, PHP version 5.6 and 7 compatibilitiy, on the site WordPress.org Forums:
    Is the WP Support Plus Responsive Ticket System plugin…

    3 years ago