WordPress.org

Profiles

sbooder

Profile picture of sbooder
  • Member Since: November 28th, 2011
  • @sbooder on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Title at top, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Hard to beat, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Erorr on feed page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Using Duplicator for WP without cPanel, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Map domain to WP directory, on the site WordPress Support Forums:
    Hi YouON, OK, I have wp set up in a directory I will for demo…

    5 years ago

  • Created a topic, Map domain to WP directory, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Shadow Box, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Stop Tags posting in pages, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Widget Logic with child pages, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Alan, I tried the 'use wp_reset_query' and it trashed my sidebar. When I say…

    5 years ago

  • Posted a reply to Widget Logic with child pages, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Alan, thanks for the response. I have been there but nothing worked. I gave…

    5 years ago

  • Created a topic, Widget Logic with child pages, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Post and pages?, on the site WordPress Support Forums:
    Hurragh!! OK I have done it. I have made my site have post category specific…

    5 years ago

  • Created a topic, Post and pages?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Drag and Drop doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    I just tested the drag n drop for the first time since I updated and…

    5 years ago

  • Posted a reply to Subscribe2 gone after 3.3 Upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I have now fixed it. It was related to one or more other plug-in’s,…

    5 years ago

  • Posted a reply to Subscribe2 gone after 3.3 Upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    And to boot, my contact form is not sending me emails.

    5 years ago

  • Created a topic, Subscribe2 gone after 3.3 Upgrade, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to widget logic tags, on the site WordPress Support Forums:
    It is OK. I solved it. I did not realise I was over complicating it.…

    5 years ago

  • Created a topic, widget logic tags, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, .htaccess Permalinks Solution, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago