WordPress.org

Profiles

savagemike

Profile picture of savagemike
  • Member Since: March 14th, 2009
  • blog.savagemike.com
  • Customer Support Agent at (mt) Media Temple
  • @savagemike on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Stopped working, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Jetpack share buttons not showing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Sharing buttons not showing on the front page, on the site WordPress Support Forums:
    These buttons are not showing for me at all, on any page regardless of post…

    3 years ago

  • Posted a reply to mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Class 'Memcache' not found, on the site WordPress Support Forums:
    I fixed it. For some reason, it's using a different php.ini file than I expected…

    4 years ago

  • Created a topic, mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Class 'Memcache' not found, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to http errro when uploading media, on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I do not see anything at that link that mentions this issue, nor how…

    5 years ago

  • Posted a reply to Tumblr Importer, on the site WordPress Support Forums:
    It may work well if you only have a couple hundred posts at Tumblr, but…

    5 years ago

  • Created a topic, Tumblr Importer, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Not able to register multisite users, on the site WordPress Support Forums:
    I saw that article the other day, and I do have root access but I'm…

    5 years ago

  • Posted a reply to Not able to register multisite users, on the site WordPress Support Forums:
    Okay thanks for your help! I'm looking at my zone file and the wildcard subdomains…

    5 years ago

  • Posted a reply to Not able to register multisite users, on the site WordPress Support Forums:
    Also, this is a side note, but is there way to have the storage space…

    5 years ago

  • Posted a reply to Not able to register multisite users, on the site WordPress Support Forums:
    No actually it's brand new, I only installed it Friday. It's on a dedicated virtual…

    5 years ago

  • Posted a reply to Not able to register multisite users, on the site WordPress Support Forums:
    Update: I cannot create any blogs myself, either. The subdomain doesn't work, and when I…

    5 years ago

  • Created a topic, Not able to register multisite users, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to WP-Carousel help!, on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone monitor this thread? I'm in a bad way here, I can't see any…

    7 years ago

  • Posted a reply to WP-Carousel help!, on the site WordPress Support Forums:
    I am having some issues here. I installed and customized the plugin on a localhost…

    7 years ago

  • Posted a reply to Automatic Upgrade Reminder - Already Using 2.7.1, on the site WordPress Support Forums:
    Ok I ran the search for 2.7 on all tables & it came back with…

    7 years ago

  • Posted a reply to Automatic Upgrade Reminder - Already Using 2.7.1, on the site WordPress Support Forums:
    t31os_: Here is the output from your last advice: stdClass Object ( [updates] => Array…

    7 years ago

  • Posted a reply to Automatic Upgrade Reminder - Already Using 2.7.1, on the site WordPress Support Forums:
    t31os_: I will try that code snippet in the head, but my original point was…

    7 years ago

  • Posted a reply to Automatic Upgrade Reminder - Already Using 2.7.1, on the site WordPress Support Forums:
    bump

    7 years ago

  • Posted a reply to Automatic Upgrade Reminder - Already Using 2.7.1, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the delay on my response... OK So I attempted to run the SQL…

    7 years ago

  • Created a topic, Automatic Upgrade Reminder - Already Using 2.7.1, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, 404 error after install

    8 years ago